”Et fucked up mareridt klædt ud som en fest.”

Sådan beskriver Buzzfeed filmen ’White Girl,’ der handler om en ung pige fra Midtvesten, der flytter til New York for at studere, indleder et forhold til en pusher og pludselig står i problemer til halsen, da han bliver arresteret, og hun sidder på en ordentlig bunke coke.

White Girl' er blandt andet blevet til med hjælp fra produktionsselskabet Killer Films, der lagde grunden til sit ry med Larry Clarks 1995-klassiker 'Kids' om en gruppe unge skateres depraverede newyorker-liv.

Så det er ikke unaturligt, at presse og markedsføring trækker paralleller mellem de to film.

Ikke mindst fordi den debuterende instruktør Elizabeth Wood ikke lægger fingrene imellem, men tværtimod flittigt anvender virkemidlerne sex og vold i 'White Girl.'

Debutfilmen, der ifølge instruktøren er baseret på hendes egen ungdomsforelskelse i en New York-dealer, havde premiere på årets Sundance-festival og gjorde indtryk på pressen.

Først og fremmest fik kvinden i hovedrollen for det pessimistiske drama, Morgan Saylor, der er mest kendt for sin rolle som datteren i HBO-serien ’Homeland’, megen ros for sit mod.

Hollywood Reporter opfatter filmen som en interessant undersøgelse af, hvilke kvaler man kan ende i som ung, hedonistisk kvinde og kalder den ”chokerende og helvedes sexet.”

Variety, der opfatter filmen som en noget tom provokation, var ikke desto mindre berørt over dens slagkraft og kalder den en ”knugende og kvalmende oplevelse.”

Filmen får premiere i USA 26. august. Det er endnu ikke sikkert, at den kommer i dansk biografdistribution, men da den er delvist eget af Netflix, bliver det højst sandsynligt muligt at se den fra sofaen inden alt for længe.