Aladdin

Aladdin

Skuespillerne til den nye 'Aladdin'-film er fundet

Kendte og ukendte navne indtager rollerne i den kommende Disney-film.

I weekenden annoncerede Disney, hvem der får hovedrollerne i deres remake af klassikeren 'Aladdin', når den skal indspilles med rigtige mennesker. 

Det største navn på plakaten er uden tvivl 48-årige Will Smith, der skal spille den godhjertede lampeånd Genie. Han er selvfølgelig allerede kendt for sine roller i på tv og film. Vi nævner i flæng 'Rap fyr i L.A.', 'Men in Black', 'Bad Boys' og senest 'Suicide Squad'.

Den britiske skuespillerinde Naomi Scott på 24 år skal spille den arabiske prinsesse Jasmin. Scott har senest haft en stor rolle i filmen 'Power Rangers' som Pink Ranger. Tidligere har hun medvirket i serien 'Terra Nova' og haft småroller i andre tv-serier. 

Sidst, men absolut ikke mindst, skal den egyptisk-canadiske skuespiller Mena Massoud spille titelrollen som Aladdin. Han har egyptiske forældre, men er opvokset i Canada, hvor han også har taget sin uddannelse som skuespiller. Han har medvirket i flere tv-serier som 'Open Heart' og 'The 99'.

Guy Ritchie, der står bag film som ‘Sherlock Holmes’ og ‘King Arthur’, er allerede blevet annonceret som instruktør af filmen.

Optagelserne skulle være begyndt i denne måned, men er udskudt til august, fordi Disney havde svært ved at besætte rollerne som Aladdin og Jasmin. Premieredatoen er endnu ikke fastlagt. 

LÆS OGSÅ: Her er 6 ting, vi glæder os til i den nye sæson af Game of Thrones

LÆS OGSÅ: Hør Gollum læse Donald Trumps tweets højt

LÆS OGSÅ: Her er de værste tv-serier i 2017 - indtil videre