I går blev det annonceret, hvem der er på rollelisten til den med spænding imødesete Star Wars-film nummer syv. (Billedet ovenfor viser det nye hold samlet. Et billede, der blev frigivet officielt i går).

Det var allerede kendt, at Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Prinsesse Leia), Peter Mayhew (Chewbacca), Anthony Daniels (C-3PO) og Kenny Baker (R2-D2), stjernerne fra de oprindelige Star Wars-film, skulle være et trækplaster for den seneste episode i sagaen.

Nu er det så på Star Wars’ hjemmeside, blevet offentliggjort, at de får følgeskab af skuespillerne John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson og Max von Sydow.

Instruktøren på Star Wars: Episode VII, J.J. Abrams, udtaler: 

"Det er med stor glæde, at vi endelig kan meddele, hvem der er på rollelisten. Det er både bevæget og surreelt at se de højtelskede oprindelige hovedrolleindehavere og disse dygtige nye skuespillere mødes og genoplive dette univers en gang til. Vi begynder at optage om et par uger, og alle gør deres bedste for at gøre fansene stolte.”

Her kan du se tilføjelserne til det oprindelige hold:


John Boyega. Britisk skuespiller, der tidligere har været med i sci-fi-filmen ’Attack the Block’.


Daisy Ridley. Britisk, har blandt andet været med i den britiske sæbeopera ’Skadestuen’.


Adam Driver. Har spillet med i HBO-serien ’Girls’, filmene ’Lincoln’, ’Frances Ha’ og Coen brødrenes seneste værk, ’Inside Llewyn Davis’.


Oscar Isaac. Kendt fra ’Inside Llewyn Davis’. Har også medvirket i ’Drive’ og ’Robin Hood’.


Andy Serkis. Brite. Kendt som Gollum i ’Ringenes Herre’-filmene. Har også medvirket i ’Abernes planet: 


Domhnall Gleeson. Kendt som Bill Weasley fra Harry Potter-filmene.


Max von Sydow. Kendt fra et hav af Ingmar Bergman-film og ikke mindst for sin rolle i ’Eksorcisten’