<iframe src="//player.vimeo.com/video/80275540?title=0&amp;byline=0&amp;portrait=0&amp;color=7bab8b" width="643" height="370" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Storslået kunstfilm hylder lakrids

Den danske filminstruktør Martin Garde Abildgaard hylder lakrids i ny kunstfilm.

Filmen er lavet i samarbejde med Johan Bülow, der på kort tid har skabt en stærk forretning på at sælge lakrids. Filmen, der ikke varer mere end 45 sekunder, har en knivskarp æstetik og en meget høj kvalitet, der blandt andet giver sig udslag i grundigt lyddesign, der er skabt før optagelserne startede. Se filmen ovenfor. 

LÆS OGSÅ Ny dansk modefilm går helt tæt på

Det kan virke aparte at hylde noget så elementært som en lakridsrod. Men behandler man den korrekt, kan den bruges i et utal af produkter, fortæller Johan Bülow:

"Alt hvad vi foretager os indenfor produktudvikling, begynder med denne fantastiske rod. Ud over at blive brugt til slik, kan den også bruges i madlavning og som medicin." 

Filmen er lavet af instruktør Martin Garde Abildgaard, der tidligere har arbejdet med brands som Acne, Vans, Norse Projects og Illums Bolighus. Martin Garde Abildgaard har også lavet en dansk modefilm i anledning af seneste modeuge. Filmen er produceret af Tina Hueg fra Strix.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kunst