Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Swedish Dicks - Viaplay på vej med sin første originale serie

Swedish Dicks - Viaplay på vej med sin første originale serie

Viaplay, den førende leverandør af digital underholdning i Norden, er med Peter Settmann som producer på vej med sin første originale Viaplay-serie, som har premiere d. 2. september. Ordet 'dicks' er her en forkortelse for det engelske ord 'detectives'. Hollywood-skuespilleren Peter Stormare og Sveriges sjoveste komiker, Johan Glans, er centrale på rollelisten. De spiller to svenskere, der forsøger at overleve som ulicenserede privatdetektiver i Los Angeles. 


- Det er virkeligt spændende at levere den første originale Viaplay-serie nogensinde med de største navne fra Sveriges skuespiller- og humor-elite. 'Swedish Dicks' minder ikke om noget andet, der er set før, og er den perfekte blanding af hylende morsomme øjeblikke og dialog med mere seriøse undertoner, fortæller Peter Settman, der er producer på 'Swedish Dicks'.

Den prisbelønnede svenske Hollywood-skuespiller, Peter Stormare, der er verdensberømt for adskillige fantastiske internationale film og serier (Big Lebowski, The Blacklist, Fargo) spiller sammen med Sveriges sjoveste komiker, Johan Glans, som to gange er blevet kåret som Sveriges sjoveste komiker (2003, 2013). Viaplay-brugerne kan opleve den potentielt mest omtalte svenske duo nogensinde d. 2. september 2016.

'Swedish Dicks' bliver tilgængelig i hele Norden, eksklusivt på Viaplay d. 2. september 2016.

Medvirkende: Peter Stormare, Johan Glans, Keanu Reeves, Traci Lords, Vivian Bang og Felisha Cooper.     

Producer: Peter Settmann