Årets mest mærkelige musikvideo
Foto: YouTube/Screendump Tove Lo gør unævnelige ting ved en dukke i musikvideoen til singlen 'Disco Tits'.

Årets mest mærkelige musikvideo

Tove Lo med den vildeste (og mest mærkværdige) musikvideo i år

Hvordan skiller man sig ud som kunstner i en verden, hvor kampen om publikums opmærksomhed på sociale medier er benhård? Tove Lo har et opsigtsvækkende bud.

Den svenske sangerinde har lavet den måske mest mærkværdige musikvideo indtil videre i år. Hendes partner in crime er en gul dukke, der vækker minder om tv-serien Sesame Street.

I den lidt over seks minutter lange video til sangen 'Disco Tits' bliver den plyssede fætter blandt andet snavet i gulvet, mens de to suser ud ad den åbne landevej i en cabriolet.

Det begynder som et simpelt interview mellem Tove Lo og dukken som vært, men det udvikler sig til en hed udflugt med stoffer og sex.

De kan ikke holde nallerne fra hinanden i cabrioleten, og hun slår ham i ansigtet under et skænderi på en diner. De danser på en bar og ender i kanen på et slibrigt motel. Indimellem bliver dukken til en langhåret fyr.

29-årige Tove Lo er blevet kaldt for Sveriges mørkeste pop-eksport, og hun har for vane at provokere. For eksempel i musikvideoen til nummeret ’Fairy Dust’, hvor hun blandt andet ligger på en seng og onanerer.

I forhold til det sære dukkeshow er jeg ikke så sikker på, hvad i alverden der foregår. Men du kan tjekke videoen ud lige her og se for dig selv. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Musik