Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Zoolander 2 stjæler rampelyset i Paris

Zoolander 2 stjæler rampelyset i Paris

Internettet blev i går lagt ned af en bemærkelsesværdig optræden af Derek Zoolander under modeugen i Paris.

Ben Stiller beviste i går, at han stadig er den fiktive modelverdens kronede konge, da han i rollen som Derek Zoolander indtog catwalken i Paris sammen med sin medspiller Owen Wilson.

For ved modehuset Valentinos ready-to-wear-show under kvindernes modeuge lavede de to skuespillere en entré, der, udover at stjæle al opmærksomhed ved selve showet, efterfølgende lagde internettet ned i bedste Kim Kardashian-stil.

Til lyden af ”Don’t You Want Me” af The Human League indtog de scenen med dramatiske blikke og endnu mere dramatiske modelstunts, da de på vej ud kastede jakkerne af sig. Og publikums begejstring var ikke til at tage fejl af.Derek Zoolander er især kendt for sit Blue Steel-look, men det var lidt svært at få øje på catwalken. Blue Steel-looket betegner en særlig posering, hvor læberne former en trutmund og kinderne suges ind.


Derek Zoolander og hans Blue Steel-look

Fortvivl alligevel ikke, for i en video fra backstage, hvor de to skuespillere gør sig klar til showet, er der masser af Blue Steel til dig, der har savnet det siden den første film. 

I videoen optræder også Vogues chefredaktør og en af modenbranchens mest indflydelsesrige personer, Anna Wintour, som altid er at finde til de store arrangementer.Efter showet forduftede de to skuespillere hurtigt og undgik dermed at skulle besvare spørgsmål fra pressen. Det er dog offentliggjort, at optagelserne til Zoolander 2 begynder i april måned i Rom, og at filmen forventes at have premiere i februar 2016.

LÆS OGSÅ: Paul McCartney til Roskilde-festival

LÆS OGSÅ: 12 film vi glæder os til i 2015

LÆS OGSÅ: 15 sjove film selv alvorlige mænd bør streame