Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Præsenteret af Happn

Præsenteret af Happn

10 grunde til at Happn er den bedste dating-app lige nu!

Du har helt sikkert prøvet det; du er gået forbi en sød pige, der – og du kunne næsten have svoret – sendte dig et flirtende blik. Nu begynder spørgsmålene; Hvad hvis hun ikke er single? Ville hun afvise mig, hvis jeg vendte rundt og spurgte hende ud på en kop kaffe? Og hvad hvis hun sagde ja – hvad skulle vi så snakke om?

Og inden du – hvis det nogensinde sker – får modet til at vende rundt og gå tilbage efter hende, er hun for længst væk.

Her kommer Happn ind. Den franske dating-app, der lader dig 'like' (eller 'dislike') dem, du krydser veje med i hverdagen.

Nu er situationen pludselig, at du går forbi den søde pige - som du sværger på lige sendte dig 'flirterblikket' - men du får igen ikke taget dig sammen tidsnok. Happn to the rescue! Meget hurtigt kan du nu åbne app'en og se, om din øjenflirt er på.

Her er 10 andre grunde til, at Happn er den bedste dating-app lige nu!

1) Ingen 'Like' begrænsninger
På mange af de konkurrerende dating-apps rammer du efter en række 'likes' en slags virtuel dating-vejspærring. Enten skal du vente et halvt døgn, før du igen må 'like' nogen, ellers skal der penge ud af dit dankort...

Med Happn kan du 'like' ligeså mange mennesker, som du ønsker – ingen begrænsninger! Og du vil aldrig blive bedt om at skulle betale ekstra for at bruge app'ens basale features.

2) Folk du faktisk krydser veje med i det virkelig liv
På konkurrerende dating-apps kan du komme ud for, at du kun kan se folk i en bestemt radius af dig selv. Og det giver teknisk set flere muligheder, at man kan skrive til piger i hele Skandinavien. Men Göteborg er langt for en kop kaffe, også selvom hun har et ret sødt profilbillede.

På Happn får du kun vist alle, der har Happn og som du har krydset vej med. Hvis du bor på Vesterbro, skal du altså ikke bekymre dig om at skulle til Tønder på date og omvendt. Chancen for, at I bor i samme nærområde er langt større med Happn.

3) Du får vist alle personerne på én gang
På konkurrerende dating-apps får du ofte bare vist én person af gangen. Du bliver nødt til at bestemme dig for hver enkelt, hvilket – på en aften – hurtigt kan blive til mange beslutninger.

Happn gør det overskueligt. Her får du præsenteret alle dem, som du har krydset vej med. På den måde er du ikke tvunget til at tage stilling til hver enkelt person. Du får dem alle at se og kan enten 'like' eller lade vær.

4) I kommer de samme steder
Med Happn er chancerne større for, at du finder en, som kan lide at gå de samme steder som dig. De samme caféer, de samme restauranter, barer og fester. Du matcher med dem, der bor og lever i samme område som dig selv.

5) 'Likes' forsvinder ikke
På konkurrerende dating-apps forsvinder dem, du har 'liket', indtil de 'liker' dig tilbage.

På Happn kan du genbesøge en profil igen og igen (medmindre de har 'disliket' dig). På den måde kan du genlæse vedkommendes profil-tekst og gå igennem flere billeder.

6) Se hvad slags musik de lytter til
Lad os være ærlige. Musiksmag siger meget om, hvem vi er som personer og hvor godt vi passer sammen. Med Happn kan alle 'synce' deres Spotify-konto med deres Happn-profil. På den måde kan du spare tid og komme hurtigt videre i teksten, når du ser hendes tre forskellige Justin Bieber-playlister.

7) Du får en til chance
Det er som 1/17 del af et knust hjerte mikset sammen med 10/10 dele af ren og skær fortrydelse, når man får et flirtende blik fra en sød pige men ikke har noss... til at gøre noget ved det. "Jeg skulle bare have gået hen til hende," fortæller du dig selv, mens du ønsker, at du kunne have fået en chance til.

Happn er din chance til!!

8) Du bliver ikke rangeret på, hvor 'hot' du er
Det var Tinder, der afslørede, at de rangerede deres medlemmer efter, hvor tit de blev swipet til højre. Jo flere swipes til højre, jo 'hottere' blev de rangeret. Blev du derimod swipet til venstre, så.... Du forstår. Rangering spiller ind på, hvor ofte folk ser din profil, og på den måde bliver det hurtigt en ond cirkel.

På Happn handler det om det geografiske og ikke udseende. Happn er baseret på, hvor du er henne (aka personlighed) kontra, hvordan du ser ud.

9) Mindre trashy
De fleste dating-apps handler om en ting, og de fleste af os ved godt, hvad den ting er. Happn har dog tendens til at være mere seriøs og ikke så meget bare en 'hookup-app'.

10) Det er gratis
Happn er 100 % gratis. Den eneste gang du skal betale på Happn, er når du køber 'charms'. Når du klikker på en 'charm' får vedkommende med det samme at vide, at du er interesserede.