Jenna Mangulad, 29 år, filmklipper

“Det er første gang jeg er på Heartland. Jeg er her for at se Coco O. og When Saints Go Machine ¬– og drikke naturvin. ”

My Kragh, 30 år, børnepsykolog

“Det er min 30 års fødselsdag, og det var desværre udsolgt af brunsviger i morges. I stedet fejrer vi det med cheeseburgere fra Gasolin Grill, milkshakes og drinks med gin.”

Lærke Maria Andersen, 24 år, studerer digital design og kommunikation

“Jeg skal høre Mø i nat, og jeg tror, at det bliver en kæmpe fest. Hun er sin egen og hendes stil er ikke så poleret. Det er virkelig nice.”

Stine Astrup Saugmann, 25 år, studerer dansk

“Omgivelserne på Heartland er så smukke og man bliver overrasket hele tiden. Der er lysekroner i trætoppene og kunstinstallationer rundt omkring, som man pludselig bliver en del af.”

Barbara Moleko, 32 år, sangerinde

“Jeg skal høre Benal. Det er det bedste pop-hiphop siden L.O.C, og jeg synes det er et freaking godt håndværk. Benjamin leverer fedt et show, når han står på scenen.”

Sanne Pedersen, 34 år, journalist

“Her er god stemning, folk er så søde og det er rart, at det er en mindre festival, så man kan overskue det hele. Det er virkelig hyggeligt.”

Julia Rasmussen, 23 år, studerer kandidatuddannelsen i film- og medievidenskab

“Jeg glæder mig til at se den syriske DJ Omar Souleyman. Han spiller syret, trippet, indisk musik og jeg tror det bliver en fest.”

Anna Starup, 25 år, studerer antropologi

“Det er de forskellige talks, der har lokket mig til Heartland. Jeg ser frem til at høre Slavoj Žižek. Han er en stor tænker, og det er helt vildt fedt, at man kan se ham på en festival. Det havde jeg ikke regnet med.”

Julie Vinther, 23 år, studerer designkultur og økonomi

“Jeg skal helt sikkert se C.V. Jørgensen. Det er dansk musikarv, som man ikke må gå glip af.”

Christine Bihlet Pedersen, 24 år, studerer arkitektur

“Heartland står for lækre råvarer, lækker mad, gode kunstnere. Jeg skal nyde en masse god vin og smage en østers eller to senere.”

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li': Linnea Berthelsen

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li': Katrine Engberg

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li: Katrine Wiedemann