Det ved jeg om mænd: Missé Beqiri
Foto: Henrik Adamsen. Hår og makeup: Monika Grensteen / Unique Look.

Det ved jeg om mænd: Missé Beqiri

Mød Missé Beqiri. Hun er 24 år. Hendes forældre stammer fra Albanien, selv er hun opvokset i Malmø, har en lejlighed i København og arbejder som model fra Milano.

En mand skal ikke undskylde, hvis han er lovlig hurtig i sengen. Det bliver bare akavet. Det må jo være fordi, han nød det og blev meget ophidset over pigen. Jeg tænker ikke, at det skyldes, at pigen er kedelig. Han bør til gengæld skynde sig at komme i gang med runde nummer to. Det er min mening om den sag.

Mange folk er bange for at kæmpe med alt, hvad de har. Måske fordi de frygter det nederlag, man risikerer følger med i pakken. Men hvis man ikke går linen ud, når man sjældent sine store mål i livet. Hvis jeg har en kæreste, forsøger jeg at få det til at fungere til sidste blodsdråbe. Det samme gælder med arbejdsopgaver og venner. Jeg prøver virkelig, selv om det kan være sårende at give folk ekstra chancer.LÆS OGSÅ Det ved jeg om mænd: Sara Hjort Ditlevsen

Jeg føler mig egentlig meget nem, når det kommer til fyre, men de gør det altid sværere, end det er. Jeg ved ikke, om det er mit udseende, der snyder dem, men de tror, jeg er sværere at være sammen med, end jeg i virkeligheden er. Derfor spiller de skuespil omkring mig i stedet for at være naturlige. Derfra går det galt. De prøver for hårdt, og det kan jeg ikke lide. Jeg kan lide enkle mænd. Én ting er, at de inviterer mig ud, men hvorfor kan det ikke bare være på kaffe til at begynde med? Weekendture i vild luksus bliver rent blær. Det bryder jeg mig ikke om.Når en mand ikke lytter, tænder jeg af. Opmærksomheden er vigtig at værne om i et forhold. Ikke at jeg nødvendigvis skal have den hele tiden, men er vi til middag sammen, hvor han ikke rigtig er til stede og undlader at lytte efter, hvad jeg fortæller, føles det respektløst. Jeg er ikke nogen dramadronning, så jeg holder det nok inde og prøver at lægge det væk. Men til sidst får det en konsekvens.LÆS OGSÅ Det ved jeg om mænd: Maria Schlüter

Jeg har udviklet et bullshit-filter. I begyndelsen stolede jeg mere på folk, velsagtens fordi jeg er en lille smule naiv af natur. Jeg troede, at alle mennesker havde en god side, men det har de ikke. Det har modeverdenen vist mig.Danske mænd er mere originale end svenske. Jeg elsker dem. Jeg kan faktisk også godt lide det danske sprog. Især, når I er søde og siger ting som ”Hej skat.” Det er charmerende. Danske fyre ændrer sig heller ikke, fra man har dem på tomandshånd, til hvordan de bliver i større grupper. Det gør svenske drenge. De bliver mere smarte og får en attitude. Måske fordi danske fyre ikke tænker så meget, de er mere instinktive.

LÆS OGSÅ Det ved jeg om mænd: Katja K

FACEBOOK Bliv ven med Euroman