Rikke Lylloff
Foto: Rasmus Linaa

Rikke Lylloff

En kvinde vi ka' li': Rikke Lylloff

Vi er vilde med Rikke Lylloff, der bl.a. har medvirket i anden sæson af tv-serien ’Borgen’, ’Sandheden om mænd’ og ’En skærsommernatsdrøm’ på Det Kgl. Teater. I øjeblikket spiller hun teater i New York. Mød hende her.


Jeg er lykkelig, når jeg tager en nøgen svømmetur i havet på en dansk sommerdag. Det er frihed og lethed.

Jeg sænker paraderne for en mand, hvis jeg kan mærke, at han kan rumme mig og alt det, jeg slæber rundt på. Især det, jeg er bange for at dele.


Billedserien fortsætter på de følgende sider...Jeg elsker, når mænd kører bilen, og jeg bare kan sidde ved siden af og nyde turen. Det er virkelig plat, men jeg synes, det er frækt, når han laver den med at skulle bakke og tager armen om bag ved ens sæde.

En mand skal hvile i sig selv og være stærk. Jeg skal kunne mærke, at jeg kan læne mig op ad ham, hvis det bliver nødvendigt. Han skal kunne forføre mig, så jeg stopper med at tænke.
En dag stod jeg på en pub og lænede mig ind over baren for at bestille. Så lød det bag mig: ”Hedder du frk. Strutnumse?” Jeg vendte mig om og stod over for en småberuset mand med en pænt stor mave. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare. Det kunne være blevet til en grim lille scene, hvis jeg havde været ond, men den forblev bare klassisk kikset. Problemet med den scorebemærkning var, at han ikke satsede 200 %. Han satsede minus 2 %. Stensikkert selvmål.Det er vigtigt at flirte. Man skal stadig kunne flirte, selv om man har lagt kortene på bordet. Selv om man er blevet kærester, skal det stadig være en leg.

Mænd må gerne gøre sig lidt umage. Jeg synes, det er dejligt, når de er gentlemen. At være gentleman er en attitude, det er ikke kun at trække stolen ud for mig. Det handler om at lege med rollen som mand, så jeg kan spille rollen som kvinde.

Jeg var mere voksen
, da jeg var 15 år, end jeg er nu. Da følte jeg, at jeg havde totalt styr på tingene og vidste det hele. Til gengæld har jeg det sjovere nu.

En mand kan tage mig med ud at danse for at holde gnisten ved lige. Min mand og jeg danser nogle gange derhjemme. Den ene vælger noget musik, og så danser vi til det. Det er vildt fedt.

Kom med bag kameraet med Rikke Lylloff her.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman

Se, hvad vi ellers skriver om: Smukke Piger