Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Anya: "Som kvindelig artist og producer møder man hele tiden en grænse, som hedder, at musikken skal igennem en mand, for at det kan blive spillet i radioen"

Foto: Petra Kleis Styling: Johanne Ida Chappel. Hår og makeup: Mette Schou/Agentur CPH. Frakke Remain Birger Christensen til 5.500 kr. Vest Six Ames til 999 kr. Bukser Skall Studio til 1.400 kr.

Anya: "Som kvindelig artist og producer møder man hele tiden en grænse, som hedder, at musikken skal igennem en mand, for at det kan blive spillet i radioen"

Sangerinden Anya er træt af, at musikbranchen ikke rykker sig mere i forhold til kvindelig repræsentation. Der er stadig flest mænd, der dominerer de mest magtfulde poster, og den skævvridning gør alting meget mere kedeligt, synes hun. Og så forsøger hun ikke at tænke, at hendes kæreste skal kunne mandeagtige ting.

Hvis jeg skal præsentere mig selv, afhænger min præsentation af, hvad personen over for mig forventer. Tit ved folk godt, at jeg spiller musik, men lige for tiden siger jeg oftest, at jeg er advokatfuldmægtig. Jeg arbejder fuld tid som advokatfuldmægtig, så det er de facto det, der fylder mest lige nu. I lange perioder har musikken fyldt alt, også meget mere end 37 timer om ugen. Jeg bruger heldigvis stadig meget tid på min musik, på at udgive og promovere, lave interviews og tale med fans.

Jeg har altid drømt om at blive sangerinde. Jeg er vokset op i et hjem, hvor alle spillede en form for musik. Min mor sang og spillede klaver, mens begge mine søstre var koncertpianister og virkelig dygtige. Vi havde flygel i stuen. Min storebror spillede violin. Jeg begyndte at skrive musik, da jeg var 13-14 år. Det var nogle cheesy popsange, og det fortsatte jeg jo på en måde med.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her