Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Kvinder vi kan li': Hele 2015

Kvinder vi kan li': Hele 2015

De stærke, smukke og sexede kvinder. De lærer os noget om dem og om os selv. Og der har været mange af dem i år. Året er ved at gå på hæld, og vi ser derfor tilbage på alle dem, der har optrådt i ”En kvinde vi kan li”. 

Lise Koefed
Hun er uddannet skuespiller, du kender hende fra ”Player” og TV-serien Rita. Og så har hun en simpel definition på perfekt lykke: ”Perfekt lykke har med sommer at gøre: Det er en cykeltur hjem fra byen en tidlig morgen iført sommerkjole. Det er lunt, og man har stadig den lette beruselse af et glas hvidvin.”  


Foto: Rasmus Linaa

Josephine Mai
Hun har været stylist for modeller som Nina Agdal og Josephine Skriver. På en sky bar i New York faldt hun i snak med en gruppe tidligere professionelle basketballspillere, der uden den store flirt betaler den store regning, hun og hendes fem veninder havde oparbejdet. Kort efter forlader spillerne pigernes bord. Det kunne fyrene i Danmark godt lære af; de er mere købsmandsagtige og forventer noget igen, når de køber drinks.
Foto: Henrik Adamsen

Ericka Jane
 
Ericka er 20 år, sangerinde og født på et betongulv i Manila. Den dansk/filippinske skønhed finder morgenstemmen mest sexet på en mand. ”Den er mandig på en lidt fimset måde,” som hun siger.  


Foto: Henrik Adamsen

Gyrith Cecilie Ross
Gyrith er uddannet journalist og vært på Alpha Omega på P3. Den optimale mand hviler i sig selv, og har en dyb stemme ala Josh Harnett. Fik vi nævnt, at Gyrith kan udtale ”Krantruck-fører”, så det lyder sexet?


Foto: Mathilde Schmidt  

Sabrina Rathje

180 centimeter dansk skønhed på to lange ben. 21 år og psykologistuderende. Er engang blevet stoppet i et lyskryds i London af en fyr, der spurgte hende: Du har flotte ben, er de trappen til himlen? Astrid Adelheid
Er 21 år og udover at være model læser hun til sygeplejerske. Vi lader billederne tale for sig selv. 


Foto: Jack Høier

Kaaliyah 
Hun er 28 år og sangerinde. Den bedste scorebemærkning er den, hun ikke lægger mærke til. Den værste er, når en mand kommer hen til hende og siger: ”Smil! Det pisser mig af, at der kommer sådan en type ind i min zone og kræver ting af mig”. 

Foto: Jasper Calberg

Amanda Colin

”I lærer aldrig at forstå, hvorfor det var lækkert at blive slikket på brysterne i går, når jeg hader det i dag. Ligesom jeg aldrig lære at tænke med pikken, kommer I aldrig til at opleve PMS.”  Mænd som Will Ferrell & Zach Galifianakis kan dog få den 28-årige skuespiler kendt fra b.la. Shit Happens til at skraldgrine. 
Foto: Henrik Adamsen

Naghme Ashabi 
4 ud af 5 af hendes venner er drenge. Hun er 26 år og er kendt fra satireprogrammet ”Det slører stadig.” Billederne får lov til at sige resten.

 

Foto: Thomas Agatz

Sabrina Rocchin
”Del alt, du har, med dem, du møder på din vej,” er et ordsprog Sabrina følger og lever efter. Hun er indkøber i Norden for Calvin Klein og Tommy Hilfiger. Og har en fetich for en mand i en hvid t-shirt. Der kan hun se, om han har styrke eller er lidt vattet. 
Fotograf: Isak Hoffmeyer

LÆS OGSÅ: Kate Moss og Cara Delvigne tager sexede billeder af hinanden 

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li': Hele 2014

LÆS OGSÅ: Euroman redaktør: God ide Playboy dropper nøgne damer