Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Selma Judith: "Det at stille sig op på en scene er jo skrækscenariet for sådan en som mig, men også en måde at tage tyren ved hornene"

Foto: Jonas Bie Styling: Annsophie Stoltenberg Roest. Hår og make-up: Linh Nguyen / Unique Creatives. Fotoass.: Ed Gumuchian. Modeass. Mille Holkenfeldt Behrendt. Billedbehandling: Werkstette.

Selma Judith: "Det at stille sig op på en scene er jo skrækscenariet for sådan en som mig, men også en måde at tage tyren ved hornene"

Med sin fløjlsbløde stemme og yndefulde harpeklang har Selma Judith spillet sig direkte ind i den danske musikbranche, mens hendes skrøbelige sind manifesterer sig som sort blæk på kroppen.

Jeg har altid sunget meget, især da jeg var lille. Jeg var et følsomt barn, og oveni led jeg af børneepilepsi, som gjorde mig endnu mere følsom og træt. Der var ikke rigtig nogen af de andre piger i min klasse, der kunne holde ud at være sammen med mig, fordi jeg var så skrøbelig og irriterende. Heldigvis var der nogle søde dinosaurdrenge, som jeg hang ud med, og som jeg var vildt glad for. Jeg gik på Bernadotteskolen i Hellerup, og der var plads til kreative børn som mig. Da jeg begyndte på Sankt Annæ Gymnasium, var der mange, der var vanvittigt dygtige til at synge, så der lagde jeg sangen lidt på hylden, fordi jeg ikke følte, at jeg var god nok.

Nyt Selma.jpg

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her