Sådan forkæler du din kæreste.

Sådan forkæler du din kæreste.

Har du verdens sødeste kæreste? Her er den perfekte gaveidé

Bag enhver stærk mand står en kvinde, som han husker at forkæle en gang imellem.

Bliver du stresset ved tanken om at rende rundt i stormagasiner på jagt efter den perfekte gave? Så har vi det perfekte gavehack til dig: Giv hende en boks fyldt med beauty forkælelse en gang om måneden resten af året.

Det kan du gøre med GOODIEBOX.

Her får hun hver måned en boks med beautyprodukter lige til døren. Den er spækket med spændende produkter, som er nøje udvalgte af GOODIEBOXs beauty redaktion. Det kan være lækre cremer eller scrubs, makeup eller andre ting, som vi ved, hun vil sætte pris på.

”Vores mål er at introducere vores medlemmer for nye trends, brands og produkter, som kan blive fremtidige favoritter.”, siger Rasmus Schmiegelow, CEO og co-founder.

”Hos GOODIEBOX er vi tossede med selvforkælelse og overraskelser. Derfor er den månedlige GOODIEBOX altid en skøn surprise, hvor vi garanterer en værdi, der er minimum tre gange så høj som det, du betaler. Det er da forkælelse!”, fortsætter Rasmus Schmiegelow.

Og her er den gode nyhed til dig: Det tager kun ét minut at bestille et gavekort på goodiebox.dk. Du kan vælge mellem 3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder. Og med et gavekort til fx 3 måneder til kr. 507 du sikret beautyprodukter for minimum kr. 1.650. Og så slipper du for gavestress - på den måde bliver I begge to forkælede.