Helena Christensen guider til julegavekøb af undertøj

Helena Christensen guider til julegavekøb af undertøj

Helena Christensen viser, hvordan du køber undertøj til kvinden i dit liv

Hvis du køber det rigtige undertøj til kvinden i dit liv, er det en win-win situation for jer begge. Hun bliver glad for gaven og dine øjne bliver forkælet, hver gang hun tager det på. Men der er faldgruber, du skal undgå, når du er ude at købe undertøj.

Vi guider sammen med Triumph til det helt rette køb af undertøj, så du ikke går galt i byen, når du befippet står i butikken uden begreb om noget som helst. Og så har vi meget passende fundet Helena Christensen som model, så du kan blive inspireret. Det manglede bare.

Køb den rigtige størrelse

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad hun bruger af størrelse i undertøj. Kig i hendes undertøjsskuffe og tjek størrelsen på hendes BH og trusser. At sige ”en håndfuld,” når ekspedienten spørger om hendes størrelse, hjælper ikke det store.Få hende til at føle sig feminin og flot

Køb noget som både hun og du synes er flot. En kvinde er smukkest, når hun føler sig godt tilpas. Undersøg hvilken type lingeri hun har; er der mange farver, hvilken type trusse bruger hun, kan hun lide blonder eller en mere enkelt stil og så videre. Tag eventuelt et billede af et undertøjssæt, du kan vise ekspedienten i butikken, så vedkommende har noget at gå efter.

Vær i god tid

Hvis du køber gaver 3-4 dage op til jul, er der en risiko for, at den model, du havde tænkt at købe, er udsolgt i din kæreste eller kones størrelse. Få ordnet de gaver, så du kan koncentrere dig om at spise pebernødder i dagene op mod jul.Ingen gavekort

Gavekort er noget af det mest upersonlige, du kan give - også selvom det "da er praktisk, at hun så kan vælge selv." Sørg dog for at få sat byttemærke på, hvis hun alligevel ønsker at bytte gaven til noget andet. Bliv gerne fornærmet, hvis hun bytter til noget andet end undertøj.

Spørg hendes veninde

Spørg din kærestes/kones veninde til råds, når du skal shoppe lingeri. De kan hurtigt give dig et par tips. Det viser desuden, at du har gjort dig umage ved at bruge den ekstra tid på at få råd fra andre. Undgå at kommentere på venindens krop

 

Husk at købe det rigtige tilbehør

Køber du strømpeholdere, så husk at købe strømper. Der er heller ingen, der forærer en pung væk uden også at lægge en mønt i.

Guiden blev bragt i samarbejde med Triumph, der også har klædt Helena Christensen på på billederne ovenfor.

TWITTER Følg os på twitter

Se, hvad vi ellers skriver om: Smukke Piger