Sexede øjeblikket fra året der gik

Sexede øjeblikket fra året der gik

Her er de 9 mest sexede øjeblikke i 2016

Pernille Blume, Nina Agdal og Rihanna har givet os dejlige øjeblikke i år.

Selv om 2016 er året, hvor vi har mistet store stjerner som David Bowie og Prince, har der også været gode øjeblikke. Vi har samlet en liste over de mest sexede ting, der skete i løbet af de seneste 12 måneder. 

Rihannas musikvideoer

2016 var året, hvor Rihanna udgav sit nye album ‘Anti’ og singlerne ‘Work’, ‘Kiss It Better’ og ‘Needed Me’. Og det er ikke undgås at putte den 28-årige sangerinde på listen, da hendes musikvideoer kun blev mere og mere sexede for hver udgivelse. Herover kan du se videoen til ‘Kiss It Better’, hvor Rihanna ikke overlader meget til fantasien. 

Teyana Taylor i Kanye West-videoen ‘Fade’

For en gangs skyld var det ikke Kanye West, alle snakkede om efter MTV VMA’s 2016 i august. Selv om rapperen holdt en af sine (alt for) lange taler på scenen, var det den efterfølgende premiere på hans musikvideo ‘Fade’, som stjal opmærksomheden på grund af Teyana Taylor, som har hovedrollen i videoen. Se den herover. Den ikke behøver mere forklaring.

Caroline Wozniacki i Sports Illustrated

 

Mange danske kvinder har gjort sig bemærket i verden i år. Caroline Wozniacki er selvfølgelig en dygtig tennisspiller, men hun er havnet på listen for sin medvirken i magasinet Sports Illustrated, hvor hun optrådte i intet andet end kropsmaling. Det tog i øvrigt 14 timer af male hendes krop, som den ser ud på billedet ovenover.

Katie Kellers optræden til Zulu Awards

Katie Keller er et frisk pust i den danske musikbranche med sine bramfrie tekster. I år optrådte hun med sin sang ‘Eller Ik’ (feat. Bai-D) til Zulu Awards i april. Og lad os sige det sådan her: Vi vil gerne se meget mere til hende efter den optræden.

Danske Nina Agdal på Instagram

Cheesin' 🧀🧀🧀

A photo posted by Nina Agdal (@ninaagdal) on

Nina Agdal har scoret Leonardo DiCaprio. Måske har det noget med hendes Instagram-profil at gøre, hvor den danske model ikke er ked af at dele ud af flotte billeder af sig selv. Du kan følge hende her, ligesom 1,4 millioner andre har gjort. 

Amerikanske Emily Ratajkowski på Instagram

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

De fleste kan nok stadig huske musikvideoen til Robin Thickes ‘Blurred Lines’, som udkom tilbage i 2013 og gjorde Emily Ratajkowski til lidt af en berømthed. Heldigvis er den amerikanske model og skuespillerinde fortsat i samme spor på sin Instagram, hvilket har givet hende en plads på denne liste. Du kan følge hende her.

Svømmeren Pernille Blume til OL

Danskerne (og hele verden for den sags skyld) fik øjnene op for svømmeren Pernille Blume, som skaffede Danmark en guldmedalje til OL i Rio. Hendes præstation i sig selv gør, at hun fortjener at komme på alverdens lister, men især en billedserie i B.T.  (som du får en smagsprøve på herover), gør, at hun ender på vores liste.

LOVE Magazines julekalender

 

Hvem siger, at julekalender kun er for børn? Love Magazine har lavet en særdeles fræk julekalender, som udkommer hver dag i december. Her har de fået modeller som Kendall Jenner, Bella Hadid og Stella Maxwell (som du kan se ovenover) til at stille op i en række frække kortfilm. Du kan se flere af filmene her.

Nikita Klæstrup, Ekaterina Krarup Andersen og Louise ‘Twerk Queen’ Kjølsen

@zetlandmagasin have written the best article about me, my #girlsquad and our feminism. Link in the bio.

A photo posted by Katja Krarup Andersen (@ekaterinaandersen) on

Mange har en holdning om disse tre kvinder, og det har vi også: Vi synes, de er lækre. I november var de med i en artikel hos Zetland, hvor de forklarer, hvordan de kæmper for kvinders frigørelse ved at smide kludene. Artiklen kan læses her.

LÆS OGSÅ: Er du træt af decemberkulde og mørke? Så tag til Bahamas med disse modeller

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li': Xenia Lach-Nielsen

LÆS OGSÅ: Den her video med de smukke modeller fra Victoria’s Secret-Angels redder dit mandagshumør