Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Michaela Theibel En kvinde vi kan li'

Foto: Henrik Adamsen Jeg falder for mænd, der står i kontrast til mig selv - eksempelvis er jeg ret genert og har derfor brug for en mand, der kan trække mig lidt ud af min comfort zone.

Michaela Theibel

En kvinde vi kan li': Michaela Theibel

Mød en kvinde vi kan li'.

Michaela Theibel, 24 år, model og ansat i marketingbureau.

"Jeg er opvokset i Lyngby, hvor jeg gik i børnehave, folkeskole og gymnasium. De første tre år af mit liv, boede jeg i Düsseldorf med mine forældre. Det skal lige siges, at jeg ikke kan et ord tysk… Det er altid det første, folk spørger om. 

Jeg flyttede til København, da jeg blev 18 år og bor her stadig. Jeg elsker at rejse og elsker specielt at være i Miami, hvor jeg er en hel del og også kommer til at være mere i fremtiden.

Men jeg er også ekstremt familiesyg, og når jeg er hjemme, hygger jeg mig med mine nærmeste, så ofte jeg kan. Min familie og venner er ekstremt vigtige for mig, og jeg kan ikke fungere, hvis jeg ikke har min base og de mennesker, jeg elsker, højt tæt på mig.

Jeg falder for mænd, der står i kontrast til mig selv - eksempelvis er jeg ret genert og har derfor brug for en mand, der kan trække mig lidt ud af min comfort zone. Ligesom alle andre kvinder her i verden, vil jeg have en mand, som ved, hvad han vil have - og går efter det.

Udover det er jeg en kæmpe sucker for overromantiske film/mænd a la. Ryan Gosling i The Notebook. Der er ikke noget mere sexet end en mand, der ikke ved det.

Sidst, men ikke mindst, har jeg en kæmpe svaghed for en markant kæbemuskulatur og markerede skulderblade, sådan helt generelt. Det er et must."

Foto: Henrik Adamsen

Retouch: Vicky Drachmann 

Model: Michaela Theibel

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li': Tina Müller

LÆS OGSÅ: En kvinde vi ka' li: Katie Keller

LÆS OGSÅ: En kvinde vi ka' li: Freja Wewer