Gigi Hadids armhuler

Gigi Hadids armhuler

Oven på julevideo: Gigi Hadids hår under armene var ikke hår alligevel

”Kilder tæt på modellen” har været ude at forklare hendes mørke armhuler oven på debatskabende video.

I sidste uge rullede en lingeriklædt Emily Ratajkowski sig i spaghetti. I går dyrkede Gigi Hadid fitnesskarate i stramt træningstøj. Love Magazine går ikke af vejen for at vise hud. Heller ikke i sin årlige julekalender, hvor fotomodeller poserer i korte YouTube-videoer.

For det meste tjener videoerne som ren øjenslik, men i går blev netop Gigi Hadids video opfattet som et kønspolitisk indlæg.

Seerne havde nemlig bidt mærke i den amerikanske models tilsyneladende ubarberede armhuler, og mange YouTube-brugere tog det som et udtryk for kvindelig frisættelse fra konventionelle skønhedsidealer, hvorimod andre skrev, at de ikke håbede, at hår under armen bliver en trend i 2018.

Men nu viser det sig, at Gigi Hadid ikke ønsker at gøre sin videooptræden til et indlæg i diskussionen for og imod kropshår. Det var nemlig slet ikke hår, seerne så i hendes armhuler.

Det skriver TMZ, der har talt med kilder tæt på modellen, som fortæller, at det mørke under modellens arme er fnuller fra hendes jakke, som uheldigvis har sat sig fast på hendes krop, der var smurt ind i olie til lejligheden for at få hende til at se ekstra svedig ud.

LÆS OGSÅ: Kvindeoprør gror under armene på sociale medier

Det er ikke bare et kedeligt uheld med det fnuller, men dobbelt uheldigt, at man ikke har set det og retoucheret det væk i redigeringen hos Love Magazine. Men de har nok travlt her op til jul.

Se, hvad vi ellers skriver om: Smukke Piger