Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Første plus size-model nogensinde i Sports Illustrated

Første plus size-model nogensinde i Sports Illustrated

2014 var de store numsers år – bliver 2015 plus size-modellernes år?

Dette års udgave af Sports Illustrated årlige badetøjsudgave bliver et helt særligt nummer. I hvert fald ifølge dem selv. Magasinet, der er få dage fra at ramme magasinstandene, vil efter sædvane være fyldt med en masse smukke og meget slanke modeller

Men alligevel skiller årets udgave sig væsentligt ud fra tidligere. I år har det ikoniske og amerikanske magasin nemlig valgt at lade modellen Robin Lawley pryde nogle af de efterstræbte sider. 

Hun bliver den første plus size-model, der får plads i de badetøjsfyldte sider, som kom på gaden for første gang i 1964. Den 25-årige model er udvalgt som en af Sports Illustrateds 2015 Rookies. (Selv om man måske kan stille spørgsmålstegn ved, hvor meget plus, der er på sidebenene.)Australske Robin Lawley var også den første plus size-model nogensinde til at indtage forsiden af australske Vogue og til at være kampagne-ansigt for Ralph Lauren.  


I badetøjsudgaven vil også Ashley Graham, der tidligere har optrådt i Vogue og været på forsiden af Elle, optræde i bikini på en annonce for kampagnen #CurvesInBikini, som er sat i gang af badetøjsbutikken swimsuitsforall.com. ”Jeg ved, at min former er sexede og jeg ønsker, at alle andre skal vide, at det er deres former også. Der er ingen grund til at holde noget skjult, og alle grunde til at vise sig frem," siger Ashley Graham i forbindelse med lanceringen af kampagnen. 

Her er en kort teaser for #CurvesInBikini-kampagnen med Ashley Graham. LÆS OGSÅ: Kim Kardashian kåret til årets kvinde i GQ

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li': Nelleke Verkaart

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li': Hele 2014