Sådan forfører du (muligvis) en kvinde

Sådan forfører du (muligvis) en kvinde

Har du nogensinde stået i en bar og fået øje på en pige, der ser sød og smuk ud på den rigtige måde, og har du i et kort øjeblik fornemmet i hendes smil, at der måske kunne være en chance, hvis du ellers tog dig sammen og gik hen og sagde hej? Og sparkede du dig selv over skinnebenet, da hun smilende forsvandt ud ad døren med veninderne videre i byen, hvorefter du luskede hjem som en Preben Elkjær med revnet buksebag efter årets straffesparksafbrænder?

Så bør du måske overveje at melde dig til et aftenskolekursus i smalltalk for begyndere, eller du kan læse bogen ’Player’, skrevet af de tre scorecoaches Daniel Jensen, Darren Ace og Martin Andersen. Bogen er inspireret af den amerikanske journalist Neil Strauss, der – lille af statur, skaldet og træt af afvisninger – meldte sig ind i det hemmelige samfund af generte, socialt udfordrede mænd, der udveksler erfaringer om kunsten at forføre en kvinde. Strauss skrev ’The Game’, en underholdende blanding af almindelig sund fornuft, scoretips for platugler og socialantropologi med natklubber som studiefelt.

I ’The Game’ kan man fx læse, at en mand kan henvende sig succesfuldt til en fremmed kvinde ved at lave en såkaldt ’false closure’. Alle kvinders mareridt er at hænge på det samme fedtede stykke håndsæbe en hel aften, men hvis du kan signalere til hende, at du er på vej ud af døren, fordi dine venner venter på dig uden for, og at du bare lige ville sige, at du synes, hun ser henrivende godt ud, så er vejen måske banet for en kontakt.

En anden metode er ifølge Strauss at fornærme den smukke kvinde i baren ud fra den devise, at hun sikkert har hørt alle verdens komplimenter hundrede gange før. ’Sikke grimme sko, du har på,’ kan du i stedet sige og vække hendes trang til at modbevise din påstand, og dermed er kontakten skabt. Skal man tro Neil Strauss har metoden givet pote på barerne i Los Angeles, hvor han har nedlagt solbrune, storbarmede blondiner med hvide akrylnegle. Hvilket muligvis siger mere om kvinderne i Los Angeles end om Neil Strauss. Ret sikkert er det, at de færreste danske kvinder falder for den slags, og heldigvis for det, kan man tilføje. Men hvor går danske mænd så hen, hvis de ikke kan komme i tanke om bedre åbningsreplikker end ’Må jeg få dit nummer, jeg har glemt mit eget’? 

I ’Player’ påstår forfatterne, at det rent faktisk kan betale sig at tænke lidt over, hvordan man nærmer sig en kvinde og skaber en kontakt, der holder. Bogen er tillempet danske forhold, lyder det, og i forordet reklamerer forfatterne med, at de har henvendt sig til minimum 15.000 piger over de seneste fem år. Men de tre mænd erkender gerne, at ikke alle numre virker. Derfor bringer vi her forfatternes guide til scorekarlens egen personlige damage control, hvis kvinden i baren ikke gider høre på dit ævl:

1.
Du bliver totalt ignoreret: En lussing er ikke det værste, og det sker heldigvis sjældent, skriver forfatterne. Langt værre er det at blive ignoreret, fordi ’din approach’ ikke bliver anerkendt, fx fordi hun kigger væk eller tjekker sin telefon.
Sådan griber du det an: Du kan vælge at fortsætte din kontaktsøgende adfærd for din egen underholdnings skyld. Eller du kan henvende dig til andre piger i nærheden. Det vil give dig et momentum og hæve din sociale værdi. Uanset hvad: tab ikke modet, lad dig ikke slå ud. Hvis du beslutter dig for at gå, så ønsk pigerne en god aften og forlad baren med et smil.

2.
Du får en stærk negativ reaktion:
Du evner ikke at charmere kvinden, eller også er hun bare ikke i humør til noget.
Sådan griber du det an: Hvis du vurderer, at hun ikke er ude på at teste dig, så er det nok bedst bare at gå. Forfatterne trøster med, at selv den virkelig gode player vil opleve at blive afvist i gennemsnit én ud af fem gange.

3.
Hun smiler og beder dig om at gå: Hun er bedøvende ligeglad med dig og alle dine numre.  ’Jeg har en kæreste,’ siger hun. Eller ’Jeg er lesbisk.’
Sådan griber du det an: Du kan acceptere afvisningen og gå. Eller du kan vælge at se det som en test og fortsætte. For som det hedder i bogen: ”For det meste vil det være en test, og du kan vende det til din fordel.”

En fjerde mulighed for at undgå at dumme sig er selvfølgelig at lade være med at læse coachingbøger og i stedet gå i byen uden tricks i ærmet.

’Player’ er udkommet på forlaget Kontroversiel.

LÆS OGSÅ Københavnerkvinder: Sådan forfører I os

Se, hvad vi ellers skriver om: Smukke Piger, Guide og Bøger