Sig pænt goddag til Scarlett

Sig pænt goddag til Scarlett

 29-årige Scarlett Johansson er født og opvokset i New York, men hun besøger ofte København, og det er der en særlig grund til. Hendes far Karsten er født og opvokset i Danmark og uddannede sig her til arkitekt, inden han som ung mand flyttede til New York.

Her mødte han en kvinde, som han fik fire børn med. Scarlett og hendes tvillingebror Hunter kom til verden i 1984, og som voksen har hun flere gange gået i Karstens fodspor i København og mødt hans familie her. 

Derfor er det også kun passende, at Scarlett indtager forsiden af Euromans augustnummer, som rammer kioskhylderne i dag.

Bag interviewet står forfatteren og journalisten Tom Chiarella, som bor i Indiana i den amerikanske midtvest, hvor han underviser i fortællende journalistik på byens universitet. Og så er han fast skribent på magasinet Esquire, for hvem han tidligere har portrætteret folk som Jon Hamm, Clive Owen, Ryan Gosling, Bruce Willis, Daniel Craig og mange andre mænd og kvinder, der gemmer sig bag solbriller, drikker uanede mængder kildevand, nipper til kyllingesalater og omgiver sig med agenter, der fortæller, at interviewet er forbi. 

”De minder om alligatorer. De er glatte, hurtige og bygget til, at alt preller af på dem,” siger Tom Chiarella.

Alligevel lykkedes det ham at komme ind på livet af Scarlett Johansson, der fik sit store gennembrud over for Bill Murray i ’Lost in Translation’ (2003). Tom Chiarella har besøgt Danmark flere gange og har et godt indtryk af danskerne – og han mener på baggrund af sit møde med Scarlett Johansson, at man på flere punkter mærker hendes danske rødder.
Læs selv hvordan i portrættet.

I Euroman kan du også møde forsvarsadvokaten Michael Juul Eriksen, som har vundet nogle af de mest spektakulære sager i nyere tid. Han har forsvaret mordere, røvere, rockere og såmænd også Nicklas Bendtner. Senest har han fået tys-tys-kilden fra Se og Hør-skandalen som klient.

Hvis du ikke kan få nok af fodbold, så tag med til Hobro og læs om byen, der tog røven på Fodbolddanmark og nu forbereder sig på sin debut i Superligaen. Og find inspiration til sommerens mode, biler, gear og gadgets.

God sommerlæsning.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bøger og Nyt magasin