Fluffy pandekager med ricotta og rabarbersirup
Til 6 personer


3 æg
½ øko-citron
250 g ricotta
250 g cremefraiche 18%
½ tsk. bagepulver
160 g hvedemel
1 spsk. sukker
Salt
Smør til stegning

Tilbehør: rabarbersirup

Del æggene i hvider og blommer. Riv den halve citron. Bland ricotta med cremefraiche, æggeblommer, citronskal, bagepulver, mel, sukker og lidt salt. Pisk hviderne stive, og vend dem forsigtig sammen med resten af dejen. Steg små pandekager i smør – der skal ca. 1½ spsk. dej til en pandekage. De skal stege 2 minutter på hver side. Hæld den lækre sukkerlage fra pocheringen af rabarberne til ymeranretningen over ved servering.
__________

SE OGSÅ: 3 til det søde køkken
SE OGSÅ: 5 lækre opskrifter til brunch med vennerne

Følg gastro på facebook »