Pizzadej
250 g mel - helst tipo 00
15 g gær
2 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
1 dl vand

Alle ingredienserne til dejen blandes i en foodprocessor og lægges til hvile på køl i 2 timer. Alternativt kan dejen naturligvis æltes sammen i hånden på 'gammeldags' vis. Rul dejen ud ved hjælp af en pastamaskine, og stik små pizzaer ud med en rund udstikker på ca. 8 cm i diameter.

Pizzafyld
8 små cherrytomater
4 jomfruhummerhaler
8 hjertemuslinger - evt. anden musling, hvis ikke man kan få hjertemuslinger
1 stykke parmesan på 100-150 g
Frisk oregano

Skold og flå tomaterne. 6 af tomaterne moses med en gaffel og smages til med salt og lidt sukker. De sidste 2 gemmes hele til pynt. Tomatpureen fordeles på 4 pizzabunde. Bag pizzaerne ved 230 grader til de er gyldne og sprøde. Steg jomfruhummerhalerne i lidt olivenolie. Damp muslingerne i vand tilsat 2 dråber olivenolie. Anret skaldyrene på pizzaerne og pynt med oregano og parmesanflager.

8 opskrifter med jomfruhummer