Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

13 julegaver – fra den tjekkede til den personlige

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Thy Whisky, Subbook, Stauning, Nordform, Mobilcover.dk, Loow, Soul of Leather, JBS, Garmin, Ditur, Destilleriet Als, ZEISS & Bruun og Stengade.

13 julegaver – fra den tjekkede til den personlige

Hvad skal du skrive på ønskelisten i år? Eller finde på til din bror, far eller ven?

December står for døren, og det samme gør det årlige julegaveræs. Har du endnu ikke helt styr på, hvad du skal forære i gave til dine nærmeste, eller skrive på egen ønskeliste for den sags skyld, så se med her, hvor du kan få inspiration inden for alt lige fra mode til gadgets.

Den personligesubbook_julegaveideer_d._26.jpg

Glæd kæresten eller et familiemedlem med en stilet og personlig fotobog fyldt med nogle af jeres bedste minder sammen. Fotobogen fra SubBook kan laves direkte fra din smartphone på under fem minutter, og for hver bog du bestiller, er du med til at plante et træ.

Bestil senest 12. december, og få leveret inden jul. Lige nu kan du få 25% med koden: jul21

Hent SubBook-app’en i App Store eller Google Play, eller læs mere på www.subbook.com

Den tidløseditur_euro_1.jpg

Et ur er en god idé til ønskelisten. Passer man godt på det, kan det nemlig blive en tro følgesvend i mange år frem.

Ditur.dk kan du gå på opdagelse i Danmarks største udvalg af ure, og med mere end 130 brands på hylderne er det let af finde noget for enhver smag og stil - lige fra sporty smartwatches og dykkerure til klassiske dress watches.

Skal gaven være ekstra personlig, kan du vælge at få indgraveret en personlig tekst på uret.

Den sublimenordform_euroman.jpg

Hos danske Nordform finder du unikke herrebælter. Det særlige ved brandets designs er, at der ikke er huller i remmen. I stedet er der syet et trackspor ind på bagsiden af hvert bælte.

Fordelen ved dette er, at bælterne kan justeres med millimeters præcision – og derved er behagelige at have på hele dagen.

Nordform blev stiftet i november 2018 og har siden da sendt over 12.000 produkter ud af biksen. Se udvalget på www.nordformstore.dk

Den blødebruunogstengade_julegaveartikel.jpg

Ønsker du dig nyt til garderoben? Så kan Bruun & Stengade være stedet, du kan rette blikket mod. Brandet sørger for tidløse designs, høj kvalitet og gode priser og er særligt kendte for deres kvalitetsskjorter.

Sortimentet byder dog naturligvis også på meget andet end skjorter – blandt andet strikkede pullovers som den bløde ”Federer” i merinould, der holder dig varm hele vinteren.

Dyk ned i det store udvalg af strik, casual skjorter og meget andet på www.bruunogstengade.dk/

Den praktiskecarlZwiss_christmas-euroman.jpg

Et gavekort til optikeren er måske ikke lige det første, du tænker på, når du hører ordet ”julegaveshopping”. Men måske burde du – for det er en gave, der med garanti vil blive værdsat.

Selv personer, som har almindelige briller, kan få gavn af et ekstra par. Der er briller til alle lejligheder. Måske en i din familie har brug for briller specielt tilpasset kørsel, eller du selv godt kunne bruge et par mod blåt lys fra skærmen på arbejdscomputeren? Eller måske nogle cool solbriller i egen styrke?

Med et par ekstra hverdagsbriller i en anden stil end dem, du har i forvejen, er det også nemmere at variere dit hverdagslook.

Find din nærmeste ZEISS-optiker her, og fiks julegaver med optik i topklasse.

Den lækreDestilleriet_untitled_design_28.jpg

En gave til manden, som har alt? En luksuriøs tilføjelse til barskabet.

Kalas byder på mange varianter og dermed også et væld af forskellige smagsoplevelser – lige fra den klassiske Kalas Destilleret Gin til Kalas Egetræslagret og Kalas Rabarber, som i år vandt trofæ i kategorien Gin & Tonic i verdens største spirituskonkurrence. Smagene stammer fra nøje udvalgte botaniske ingredienser, heriblandt enebær og citrus, som bliver skønt afrundet af kardemomme og kamille.

Kalas Gin bliver produceret hos Destilleriet Als, der på bare tre år har vundet 18 medaljer i IWSC og etableret sig som en storfavorit blandt ginelskere.

Lige nu kan du spare 15% på din bestilling med koden: Euroman15

Den smartegarmin_yourwatchyourway_-_fenix.jpg

Forestil dig, at du har fundet det perfekte Garmin-ur, som har alle de smartwatch- og sportsfunktioner, du har brug for – men at du alligevel lige ville ønske, at remmen havde en anden farve eller var lavet i et andet materiale. Det kan du nu nemt gøre noget ved.

Garmins onlineværktøj ”Your Watch, Your Way” giver mulighed for at vælge og sammensætte både urkasse og rem inden for udvalgte serier, så du kan skabe et unikt ur, der udtrykker din helt egen stil.

Se mere på garmin.dk

Den komfortableJBS_NY_A4.jpg

Husker du at slappe af og trække stikket i en travl hverdag? Med den nye pyjamaskollektion fra JBS of Denmark bliver det lige lidt lettere.

Kollektionen er lavet i et lækkert og blødt bambusmateriale og en afslappet pasform, så du kan komme helt ned i gear efter en lang dag eller starte dagen ekstra langsomt i weekenden. Det er nemlig okay at tage et pusterum fra den hektiske hverdag. Faktisk mere end okay, hvis du spørger JBS of Denmark.

Den udsøgtestauning_danish_whisky_top_pour.jpg

I 2005 kastede ni venner sig ud i at destillere whisky i den lille landsby Stauning – på traditionel vis og med inspiration fra de bedste skotske metoder før industrialiseringen tog over, og effektivitet blev dagens ord.

Omringet af kornmarker og det mest velsmagende vand viste den jyske vestkyst sig at være det ideelle sted til projektet. Klimaet, den salte havluft og produktionsmetoderne giver whiskyen sin helt egen karakter.

Kornet, der bruges i Stauning Whisky, høstes fra lokale marker, maltes på lange gulve og dobbeltdestilleres i kobberkedler over åben ild. Præcis som man gjorde det i gamle dage.

Resultatet er dansk terroir-whisky i international topklasse.

Den unikkeKlavs_Dess.jpg

Hos Soul of Leather er der god mulighed for at finde årets julegave til den kræsne mand – uanset om han er til bælter i elegant og minimalistisk stil eller til det mere casual look.

Klavs Graae, manden bag brandet, har arbejdet med læder i mere end 50 år, hvor han har udviklet og finpudset sit håndværk. Formålet er at lave bælter, der holder for livet.

I Soul of Leather’s shop er der mulighed for at sammensætte bælter efter eget ønske, og der kan vælges mellem skindtyper som ægte krokodille, elefantskind, vegetabilsk garvet bøffel og kalveskind i forskellige farver. Alle spændedele er i 925 Sterling sølv.

Tjek udvalget på www.soulofleather.com

Den luksuriøseLoow_onlineartikel.jpg

Det er svært at gå galt i byen med T-shirts fra danske LOOW. Med materialer i 100% merinould og en alsidig pasform er de oplagte til enhver mand, der sætter pris på god kvalitet.

T-shirtsene er skabt i et enkelt og ydmygt design, der gør det let at matche dem med det øvrige tøj i garderoben, mens brandets tilgang til funktionalitet og solide danskfremstillede materialer sikrer, at bevægeligheden er i top, når tøjet er på.

Se de mange forskellige farver, tekstiler og styles på www.loow.com

Den tjekkedeMaulund_stander_euroman1.jpg

På MOBILCOVERS.DK finder du et bredt udvalg af covers og smarte gadgets til din mobil. Eksempelvis den smarte 3-i-1 trådløse oplader med indbygget LED-lampe, der giver mulighed for at oplade både mobil, Apple Watch og AirPods på samme tid og hjælper dig med at organisere dine ting.

Opladeren fra Tech-Protect er udformet i et minimalistisk og stilrent design, som passer ind i de fleste hjem og reducerer antallet af ledninger, der ofte ligger og flyder.

Få mere inspiration til julegaverne hos MOBILCOVERS.DK.

Den ekstraordinæreThyWhisky_dsc00749-2.jpg

THY WHISKY laver whisky på en økologisk slægtsgård i Thy. Og det er de gode til. Sidste år blev deres gyldne dråber kåret til Europas bedste.

Brandet står selv for hele produktionen – de dyrker selv kornet på deres marker, malter, brygger, destillerer og lagrer whiskyen i gamle Sherry- og bourbonfade – og flaskerne er hurtigt er blevet til samleobjekter i whiskyverdenen.

Senest har familien bag THY WHISKY lanceret et smagesæt med syv forskellige aftapninger, som alle præsenteres live, når brandet sender fra deres fadlager i Thy den 29. december. En julegave til livsnyderen.