Prisvindende dansk lyd til ørerne

Det danske brand MIIEGO, der blev grundlagt i 2010, ved en ting eller to om at designe trådsløse høretelefoner til mennesket med den aktive livsstil.

De har vundet en række internationale priser for deres lyd og funktionelle design heriblandt European Design Award i 2022.

Deres fokus i produktudviklingen er på funktionelle designs, der kan bruges, mens man dyrker motion, og derfor samarbejder de blandt andet med den danske landsholdsspiller i håndbold Rasmus Lauge og traitleten Michelle Vesterby.

Et passende køb til den motionsglade far kunne være deres trådløse høretelefoner MiiBUDS PLAY, der har et stilrent design og Active Noise Cancellation, og som har en batteritid på 44 timer.

Følg MIIEGO på Instagram.

En livsglad skjorte

Skjorten er den eviggyldige beklædningsgenstand i mandens garderobe. Går an til sommer og sol og endda til sned og slud. Og mangler garderoben lidt tyngde, når det kommer til det klassiske stykke tøj, kan man snildt gå på udkig på skjorten.dk.

Her har de skjorter til lidt af hvert. De klassiske, fashionable og de afslappede, og de kan alle sammen købes med et par klik på computeren indenfor hjemmets fire vægge i ro og mag.

Selvom skjorter ikke umiddelbart er at forbinde med livsglæde, tror de anderledes hos skjorten.dk, der passende har Oliver Bjerrehus som reklamesøjle for deres produkt – for som de selv siger ” hjælper du hverken dig selv eller andre, når du holder dig tilbage.”

Brug koden ”Euroman100”, og få 100 kroner i gave til dit køb – så er der lidt ekstra incitament til at begynde skjorteeventyret hos skjorten.dk.

Dyk dybt ned i kroppens sundhed

Der er mange gode ting at hente i havet, og det ved HAV of Copenhagen alt om. De udvikler marinekollagen; et pulver, der indeholder flere vitaminer og andre ingredienser, og som er produceret i både Norge og i Danmark hos nogle af Europas største og mest erfarne producenter af fiskeolie og kosttilskud.

Kollagen-pulveret er til alle dem med en aktiv livsstil, der kræver gode energiniveauer eller blot til dem, der ønsker noget ekstra godt for deres krop. Deres pulver er proppet med hyaluronsyre, biotin, C- og D-vitamin, som bidrager til at styrke knogler, brusk, tandkød, tænder, hud og ikke mindst muskler.

De tilbyder lige nu en abonnement løsning; 3 måneder for 599 kroner, så man på daglig basis kan få sig en god dosis af alt det bedste fra havet. Der er ingen binding.

En alsidig stegeplade

Intet giver en far mere autoritet end evnen til at kokkere et godt måltid mad. 

Til det formål kan han passende bruge gastotools stegeplade, der er designet i Danmark og produceret i sverige af håndsvejset kulstofstål.

Stegepladen er brændt ind med vegetabilske olier for at opnå en naturlig nonstick, og den er fri for PFAS.

Den kan bruges direkte over bål, grill eller endda på induktionskomfueret, så den klarer både at  stege bøffer til et sommerligt grillarrangementet eller servere bacon og æg til hele familien på en søvnig søndag morgen.

Udforsk Gastrotools’ køkkenværktøj på deres Instagram eller hjemmeside.

Kvalitetshør til hele sommeren

Hør og sommer hører sammen som koldskål og kammerjunker. Det varme vejr er så småt begyndt sit indtog i Danmark og derfor skal man netop nu forkæle sin far med et lækkert sæt tøj i hør.

For fuld bevægelsesfrihed til både leg og strandture, er hør det perfekte materiale til de varme måneder - det er kølende, åndbart og giver den perfekte afslappende følelse. Det store hørsortiment hos NIELSENs indbyder til både hverdag og fest – du finder shorts, bukser og skjorter med både lange og korte ærmer i fede mønstre og farver.

Forkæl din far med lækker kvalitet og sommerens helt store modehit!

Følg med hos NIELSENs både på Facebook og Instagram.