A new kind of love for gamle Danmark

A new kind of love for gamle Danmark

Gennem fortryllende, autentisk og råt content udfolder Anthony og Caroline universet A New Kind of Love, som de driver sammen. Parret har indtil for nyligt boet i København, men har netop skiftet de urbane rammer ud med det landlige idyl, som de længe har drømt om. De har altid nydt at besøge naturskønne områder af Danmark, som findes blot et par timer fra den pulserende storby. Deres seneste besøg gik til De Danske Sydhavskyster, hvor børnene Molly May og Elliot var med.

Det vigtigste, når Caroline og Anthony rejser med deres børn, er muligheden for bare at være sammen. Hos dem vinder spontaniteten altid over det skemalagte, når familien tager på oplevelse i det ganske, danske land.   

”Det er rigtig vigtigt for os, når vi tager på familietur, at der ikke er særlig meget logikstik. At vi bare kan tage af sted og fokusere på at være sammen. Det er der, hvor vi kommer helt ned i gear og bare er sammen. Vi nyder friheden af at vågne op på et lille Bed & Breakfast, og starte dagen med nærvær og hygge i stedet for det daglige morgenkaos, som jeg tror, de fleste børnefamilier i byen kender til.

”Og for os kan kvalitetstid opstå, hvor som helst. Det kan opstå, når vi sætter os ind i bilen på vej på tur, eller det kan være noget så simpelt, som at samle sten ved vandkanten eller klappe æsler i Knuthenborg Safaripark. Det vigtigste er bare, at vi er sammen.”

”Vores ferievalg har ændret sig ret meget efter, at vi har fået børn. Mest fordi vi ikke tager særlig langt væk længere. Og så elsker vi faktisk at holde ferie i Danmark. Det er så nemt bare at pakke bilen og køre afsted. Danmark har også overraskende meget at byde på.”

For nylig var parret taget afsted på tur for at trække stikket og nyde lidt kvalitetstid sammen. Destinationen var De Danske Sydhavskyster, som omfatter det sydlige Sjælland, samt øerne Møn, Lolland og Falster, der byder på et spændende udvalg af attraktioner, seværdigheder og unikke naturoplevelser.

Første stop var Knuthenborg Safaripark, som Caroline tydelig husker fra sin egen barndom. ”Det er vigtigt for mig at vise min familie Danmark og at dele nogle af de mange minder jeg har fra min egen barndom. Det var virkelig dejligt at se min datter Mollys glæde ved at være i Knuthenborg, men også min mand Anthony, som er Englænder og ikke har set særlig meget af Danmark endnu.”

”Det særlige ved området er, at der både er uspoleret natur og ret mange fine steder at besøge, som familie. Og så er det bare helt unikt at opleve Danmark når det er aller bedst, med dens rå natur omkring Møns Klint, som er en helt særlig overvældende oplevelse".

Parret besøgte Geocenter Møns Klint som ligger placeret i hjertet af Møn, og tilbyder mange oplevelser både ude og inde for børnefamilier som Caroline og Anthonys.

Turen gik desuden forbi Krokodille Zoo, som er et oplagt stop på vejen, når man besøger De Danske Sydhavskyster. Krokodille Zoo udmærker sig ved dets helt unikke antal nulevende arter af krokodiller, som Anthony, Caroline og børnene fik mulighed for at opleve helt tæt på. 

"Generelt er De Danske Sydhavskyster ret ideel for os med små børn, da naturområderne indbyder til at ta’ små hvil undervejs på køreturen, og afstanden mellem de forskellige attraktioner er så kort. Og det særlige er, at det føles langt væk uden egentlig at være det. De Danske Sydhavskyster er virkelig en unik perle i Danmark.”

I kan læse mere om Anthony og Carolines eventyr på anewkindoflove.com