Køb et fort på Thorne Island
Fortet på Thorne Island i en idyllisk stund

Køb et fort på Thorne Island

Bo som en ægte Lord: køb dit helt eget fort midt i Atlanterhavet

Savner du også Fangerne på Fortet? Så køb dit eget.

Du kan høre, når overboen trækker ud i toilettet, når hans børn løber henover gulvet på deres plasticscootere, og du kan følge med, når din nabo har højlydt besøg i soveværelset.

Giv Euroman i gave – til dig selv eller en du holder af

 Andre menneskers tilstedeværelse kan være en konstant pestilens, og hvis det efterhånden har gjort dig rasende og irriteret, så er det jo godt, at du har mulighed for at blive indehaver af dit helt eget fort.

Det historiske fort ligger på Thorne Island, som er en klippeø, der ligger i det sydlige Wales omtrent 1381 kilometer vest for København. Øens fort blev oprindeligt bygget for at beskytte byen Milford Haven i midten af det 19. århundrede, og det klippede landskab, der omkranser fortet har gennem tiden forårsaget utallige skibsvrag. Blandt andet gik et skib lastet med skotsk whisky til grunde i 1894.

Ud over den store risiko for skibsvrag er der også 14,5 kilometer til den nærmeste by Pembroke, hvilket burde sikre dig alverdens ro. Både på grund af placeringen, men også fordi fortet består af ni soveværelser, to badeværelser, en sauna, to barer og et spillerum.

Der regner jævnt meget året rundt, og temperaturen sniger sig sjældent op på mere end 20 grader, end ikke i juli og august, men derfor kan det jo godt være dejligt at bo ud til vandet tæt på en sandstrand.

I 1932 blev det lavet om til et hotel, og nu kan det altså blive dit for 4.812.141 kroner, hvilket jo omtrent er hvad et loddent loftsværelse i København efterhånden koster. Ejendomsmæglerne skriver, at der ikke har boet nogen på fortet i en ’betydelig rum tid’. Hvor lang tid det så er, kan man jo kun gisne om, men ikke desto mindre er mange af fortets rum allerede møbleret.

For eksempel har køkkenet både en mikroovn og en lille ghettoblaster, og man behøver heller ikke mere end popcorn og muligheden for at lytte til CD’er. Dog meldes nogle af møblerne om at være ved at gå i forfald, men til gengæld kan du lukke øjnene til bølgebrus på et fort hver eneste nat som en ægte Lord. 

LÆS OGSÅ: Ud at flyve med de rige: Kom med ombord på Trumps private jet

LÆS OGSÅ: Kig indenfor i det mest sete hus på nettet i USA

LÆS OGSÅ: Her er teen, der får dig til at ’calm the f*ck down’