PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Herre-nemme hudplejerutiner, der holder

Herre-nemme hudplejerutiner, der holder

Rigtige mænd behøver ikke hudpleje, gør de?

Før i tiden var det primært kvinder, som gik op i at dedikere sig til hudplejerutiner. I dag ser det noget anderledes ud. Hylderne boomer af anti-aging creme, barberskum, aftershave, øjencreme, barbercreme, skintonic, solcreme - og ja, listen kunne forsættes. Hvor mange produkter skal der egentlig til? Markedet for hudpleje til mænd er større end nogensinde. I takt med en stigende efterspørgsel af hudplejeplejeprodukter til mænd, er der tilsvarende kommet flere myter om alle de produkter, som mænd bør have i deres toilettaske. Derfor har vi samlet en herre-nem guide til dig, som ønsker en effektiv hudplejerutine – der kan frasortere de produkter, der ikke er nødvendige.

1. Er aftershave og barberskum nødvendigt?

euroman.dk_dsc_in_text_billede_1.jpg

Det er mandigt at fylde ansigtet med barberskum og aftershave. Dog er det de færreste, som er klar over, at begge produkter som regel indeholder skadelige stoffer som parfume, alkohol og menthol. Så hvad bidrager produkterne til? Ikke det store. I hvert fald ikke aftershave, som en god ansigtscreme udkonkurrerer på ingen tid.  Barberskum skal naturligvis til, når du bruger skraber – vær dog kritisk. Vælg altid barberskum uden parfume og farvestoffer. Vælg desuden gerne en barbergele, fremfor barberskum. Med en barbergele får du – oftest – mere fugt til huden end med barberskum. Alternativt vælg en barbermaskine

2. Er solcreme nødvendigt?

Solcreme er alfaomega for at bibeholde en sund og ungdommelig hud. Solcreme er netop et hudplejeprodukt, som du ikke bør fjerne fra din toilettaske, men nærmere bør tilføje. Mange tror, at solcreme kun er vigtigt i sommermånederne, men i vintermånederne kan solens stråler i lige så stor grad skade vores hudceller. Solcreme skal på hele året. Slå to fluer med et smæk og køb en dagcreme, som indeholder solfaktorer, så får du en nem morgenrutine. Vælger du Perfect Skin Day Protector fra Danish Skin Care, får du solbeskyttelse og kan droppe aftershave

3. Gør anti-age cremer og serum en forskel?

Det er ikke nogen hemmelighed, at huden ældes. Faktisk begynder ældningsprocessen allerede den dag, du fødes – og baby-hud har du ikke længe. Så alle ideer om at vente med anti-aging, indtil du fylder 30, kan du godt glemme. Du kan aldrig starte for tidligt. Du behøver dog ikke en separat anti-aging creme og serum.

4. Bør man have en separat aften- og morgenrutine?

euroman.dk_dsc_in_text_billede_2.jpg

Det korte svar er nej. Og så alligevel ja, for som tidligere nævnt er solbeskyttelse nødvendigt – og det er nu engang kun i dagtimerne. Naturligvis også på en overskyet dag, da solens stråler er kraftige og trænger lige igennem en sky.

Udover solbeskyttelse er der dog ikke nogen forskel på, hvad din hud har brug for om morgenen og aftenen. Faktisk har din hud brug for PRÆCIS samme gode pleje 24 timer i døgnet.

5. Kan du mikse og blande produkter fra forskellige mærker?

Ja - en god dagcreme er lige så god for huden, uanset om den kombineres med en ansigtsvask fra samme mærke – eller et andet mærke. Det skal dog nævnes, at for at få den mest enkle hudplejerutine kan det være en god ide at vælge produkter fra samme mærke. Når der er tale om god hudpleje, så er produkterne skabt til at arbejde effektivt sammen med hinanden – såvel styrke og supplere hinanden.

Sådan gælder det f.eks. fra Danish Skin Care. Her består serien af kun 4 produkter, så du får en ekstremt simpel hudplejerutine med alt, du behøver. Hvert produkt er skabt som flere produkter i ét. Og hvert produkt supplerer hinanden, så din hud daglig får den ultimative pleje.