Det sker der når du er fyldt 35

Der er en god og dårlig nyhed til mænd, der passerer 35. Den dårlige er, at dit testosteron-niveau falder, og at det kan påvirke din krop, lyst og dit generelle velbefindende. Den gode nyhed er, at der er meget, du selv kan gøre, for at mindske disse gener.

Allerede fra 35-årsalderen begynder niveauet af testosteron at falde med 1 pct. om året. Det kan blive gradvist sværere at finde energien. Kroppen synes mere ugidelig. Muskelmassen mindskes, og lysten til sex bliver mindre. Det er typiske tegn på, at du nærmer dig den mandlige overgangsalder (andro pause). Og det kan være et stort tabu for mange mænd.

Hvad kan du gøre?

Heldigvis er der en del, du selv kan gøre for at afhjælpe problemerne og genfinde de tabte procent af livsgnisten.

Sund kost og motion er helt afgørende. Samtidig findes der kosttilskud, som kan give et boost og reducere konsekvenserne af tidens tand. Maxulin er et nyt kosttilskud i Danmark. Det indeholder ingredienser, som har vist sig at have en positiv effekt på mænds energiniveau, muskelstyrke og sexlyst. De områder, der typisk bliver påvirket negativt, når du bliver ældre, og dit testosteronniveau falder.

Den primære ingrediens i Maxulin® er Testofen®, som er et ekstrakt af fenugreek (bukkehornskløver). En videnskabelig undersøgelse fra 2016 undersøgte effekterne på 120 mænd, der fik Testofen® eller placebo dagligt i 12 uger. Gruppen, der fik Testofen®, oplevede en betydelig effekt på aldersrelaterede gener, inklusive lysten til sex. Andre videnskabelige studier har vist sammenhæng mellem fenugreek og muskelstyrke.

Samtidig indeholder Maxulin® vitamin B6, der reducerer træthed og giver mere energi. Maxulin® indeholder desuden også magnesium, der bidrager til at opretholde en normal muskelfunktion og energiomsætning (forbrænding).

Et af problemerne med ved at blive ældre er, at de forskellige forandringer i kroppen let kan føre til en negativ spiral. Hvis energien mindskes, bliver det sværere at komme ud, få motion og tage initiativ. Altså får man typisk mindre af alt det, der giver energi - og så er den negative spiral i gang. Maxulin® kan være det ekstra spark, som giver energi, fysik og lysten tilbage.

maxulin.dk kan du læse mere om kosttilskuddet, studierne bag og bestille Maxulin® til en intropris med 50% rabat.

Fakta: Typiske reaktioner på den mandlige overgangsalder:

  • Nedsat sexlyst
  • Nedsat muskelmasse
  • Tab af muskelstyrke

 Fakta: Maxulin® indeholder

  • Fenugreek, der forbedrer udviklingen af muskelmasse og opretholder forbrændingen (glukosemetabolismen)
  • Zink, der bidrager til at opretholde normale testosteronværdier, normal frugtbarhed og reproduktion.
  • Vitamin B6, der bidrager til at reducere træthed og udmattelse
  • Magnesium, der bidrager til normal muskelfunktion og normal energiomsætning (forbrænding)

Om Maxulin
f.eks. ”Læs mere om Maxulin® her” 

Bestil Maxulin
f.eks. ”Prøv Maxulin® til halv pris på første forsendelse”

Studierne
Læs mere om studierne af Testofen® her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sundhed, Ernæring og Vitalitet