Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Gaven til verdens bedste far

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Scanovus, Qknives, Nordform, Omhu, About Vintage, Alefarm Brewing, Shaping New Tomorrow, Kinraden & Soundboks Go.

Gaven til verdens bedste far

Det er aldrig helt nemt at finde en gave til fars dag. Han ønsker sig aldrig noget, og derfor ender det ofte med sorte sokker og en flaske god vin.

Men sådan behøver det ikke være i år. Her er en række Instagram-profiler, som giver deres bud på bæredygtige, elegante og tidløse gaver til faren, der aldrig ønsker sig noget.

Scanovus - Giv en gave, der giver far overskud

qknives - Kniven til hjemmekokken

Nordform - Gennemførte lædervarer i minimalistisk design

omhu - Fra havplast til bæredygtige gaver

About Vintage - Ure til alle livets begivenheder

Alefarm Brewing - Fars dag-pakke med seks øl

SHAPING NEW TOMORROW - Giv din far en aha-oplevelse

Kinraden - Smykker i genbrugs-guld og sterlingsølv

SOUNDBOKS Go - En mindre lydsensation

Giv en gave, der giver far overskud

Et automatisk strygejern, som tørrer, stryger og forfrisker dit tøj på 8-12 minutter, og en skjorte-case, som kan holde nystrøgede skjorter rene på farten? Scanovus har en række produkter, som man kan give til farmand, der har alt.

Scanovus har specialiseret sig i at lave produkter til det skandinaviske marked, som kan skabe mere overskud i hverdagen.

Tjek sagerne ud på Scanovus’ Instagram-konto, hvor du også kan følge med i annonceringer af deres nye, innovative produkter.

Besøg www.scanovus.com

Kniven til hjemmekokken

Skal din far forkæles med et solidt værktøj til køkkenet? Så kunne en kniv i 67-lags kvalitetsstål fra qknives være en mulighed.

Det siges ofte, at en god gave er noget, der bliver brugt ofte. Derfor kan en af de mest anvendte redskaber i køkkenet også være en af de bedste gaver, man kan give.

Forny glæden ved at gå i køkkenet og gør oplevelsen endnu bedre med en kniv til dem, du holder af.

Du kan få 15% ved at bruge rabatkoden: EM15

Lædervarer i minimalistisk design

Danske Nordform designer produkter ud fra filosofien 'fornuftig luksus' . De er mest kendt for deres bæltesystem, hvor man selv vælger tre remme og to bæltespænder ud fra deres sortiment.

Udover et minimalistisk design, vinder Nordform bælterne på komforten, da de kan spændes ind med millimeters præcision.

Nordform har også andre produkter i deres webshop. Skal din bærbar beskyttes, kan du tjekke deres MacBook Sleeves ud. Og hvis skrivebordet mangler noget ekstra, kan Nordform hjælpe med en Desk Mat i ægte skind.

Fra havplast til bæredygtige gaver

Omhu drives af surferne Daniel og Katrine, som i butikken og på strandene i Hvide Sande deler ud af deres glæde ved naturen, fællesskaber og havet. De indsamler havplast og omdanner det til nye bæredygtige produkter, som bla. surffinner, nøgleringe, smykker og hundesnore.

Omhu har også deres egen økologiske tøjkollektion, og de arrangerer oplevelsesture på strandene ved Vesterhavet for grupper, skoler og virksomheder.

Giv en gave fra havet - og vær med til at holde det rent.

Ure til alle livets begivenheder

About Vintage har specialiseret sig i at gøre ure til en naturlig del af livets mange særlige begivenheder. Blandt deres urmodeller, der tæller alt fra velkendte, klassiske silhuetter til de mere vovede stilarter, er fx deres 1815 Chronograph med dens enkle designdetaljer, såsom buet safirglas og stålvisere, en mulig kandidat til en gave til fars dag.

Med let udskifteligt remsystem og et rigt udvalg af alt fra læder- til tekstilremme kan ethvert ur desuden tilpasses den enkeltes stil og præferencer i løbet af få sekunder. Man kan også tilføje gratis indgravering, hvor datoer, navne eller andet af værdi kan foreviges.

Fars Dag-pakke med seks øl

Alefarm Brewing er et familiedrevet dansk bryggeri, som brygger velsmagende IPA'er, DIPA'er og andre moderne og populære stilarter.

Virksomhedens CEO og stifter, Kasper Tidemann, er for nyligt selv blevet far, og derfor har han skabt en fars dag-pakke fra Alefarm Brewing, der byder på seks forfriskende øl udvalgt af Kasper.

Pakken byder på to IPA'er, to DIPA'er, en frisk pilsner og en syrlig sag. Den ville mange fædre nok blive glad for.

Giv din far en aha-oplevelse

Shaping New Tomorrow blev grundlagt ud fra tanken om, at klassisk herretøj bør imødekomme den moderne mands behov – fra morgen til aften, uanset anledningen. Det gælder også fars behov.

Shaping New Tomorrow kombinerer tidløst design med innovative features. Resultatet er alsidigt og komfortabelt herretøj, der formegentlig vil give din far – eller din bedre halvdel – en aha-oplevelse.

Eksklusive smykker i genbrugs-guld og sterlingsølv

Kinraden laver håndlavede eksklusive smykker i certificeret og renset genbrugs-guld og sterlingsølv. Mange af smykkerne er besat med Kinradens signatur diamant – de sorte Mpingo diamanter, der er udvundet af bæredygtigt WWF-beskyttede skove i Tanzania.

Mpingo blackwood er et af de hårdeste, dyreste og mest holdbare, voksende materialer, der findes. De Mpingo-diamanter, som Kinraden bruger i sine designs, er blevet skåret i hånden af dygtige diamantskærere – resultatet er en rå diamant med en strålende, fløjlsagtig glans, der med tiden vil vokse sig mere smuk mod din hud. Mpingo-træet høstes i de frodige og blomstrende, certificerede skove i Tanzania.

En mindre lydsensation

Med den spritnye Soundboks Go får du en transportable bluetooth performance højtaler med koncertniveau-lyd, så du kan tage musikken med ud i verden sammen med din familie og venner.

Soundboks Go har en batteritid på 10 timer med afspilning på fuld volumen, 40 timer på medium volume og det nye, mindre format gør, at den passer i cykelkurven, hængende over skulderen eller ind på bagsædet af bilen. Tag musikken og fællesskabet med dig on the go.