Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Sådan får du et sublimt skæg som sanger Tobias Rahim

Sådan får du et sublimt skæg som sanger Tobias Rahim

Selvom Tobias Rahim ikke er ekspert i at svinge barberskraberen, er det vigtigt for ham, at hans skæg altid fremstår flot og velplejet.

”I barberingen maler jeg mit eget billede. Jeg prøver at male det guddommeligt. Så jeg giver mig selv noget at tro på, inden jeg går ud og møder verden,” siger han.

Netop derfor er det også vigtigt for den 31-årige musiker, at hans barbering sidder i skabet hver gang – også selvom han ikke er fremragende med en skraber i hånden.

SÅDAN FÅR DU ET SUBLIMT SKÆG MED GILLETTE OG EUROMAN

Gilette Euroman3036.jpg

FÅ EN SKARP BARBERING MED GILLETTE

• Den bedste barbering starter med en god barbergel. Hvis du har tendens til irriteret hud, kan du bruge Gillettes SkinGuard Sensitive barbergel, der sikrer en glat barbering og samtidig køler og fugter huden for at beskytte mod irritation. Hvis du ikke døjer med røde knopper, men i stedet har brug for masser af fugt, kan du bruge Gillettes Fusion5 Ultra Moisturising barbergel.

Gilette Euroman2978.jpg

• Massér din foretrukne gel ind i skægget, indtil gelen bliver til skum.

• Brug Gillette SkinGuard-barberskraberen, der er særligt udviklet til mænd med følsom hud og barberingsknopper. Skraberen skærer håret på niveau med huden, så du undgår indgroede hår. Hvis du vil have en ultratæt barbering, kan du med fordel vælge at benytte dig af Gillettes Fusion5 Proglide barberskraber, der får fat i praktisk taget alle hår, når du skraber dig.Gilette Euroman3699.jpg

• Uanset hvilken gel og skraber du foretrækker, skal du barbere dig med hårenes retning for at undgå irritation og røde knopper.

• Afslut barberingen ved at tage et håndklæde med iskoldt vand på huden, så porrerne lukkes.

PLEJ DIT SKÆG MED KING C. GILLETTE-SERIEN

• En god barbering kan være ligegyldig, hvis dit foretrukne skæg ikke er velplejet – og dette kan du gøre med produkterne fra King C. Gillette-serien.

• Husk at vaske dit ansigtshår, inden du starter med din skægpleje. Brug skæg og ansigtsvasken med kokosvand og argan- og avocadoolie ved at skumme den ind i skægget og skylle den ud igen.

• Undgå tør og flaget hud under dit skæg ved at bruge en skægolie. Hæld et par dråber af King C. Gillettes skægolie ud i hånden og massér den ind i hud og skæg.

Gilette Euroman3124.jpg

• Afslut med at give dit skæg et velplejet udseende med en god skægbalsam. King C. Gillettes skægbalsam indeholder både kakaosmør, arganolie og sheasmør og får dit skæg til at fremstå blødt og glat. Fordel balsammen omhyggeligt i fugtigt eller vådt skæg og lad den enten blive i skægget som en leave-in-balsam eller lad den virke som en dybdegående skægkur, som efterfølgende skylles ud.

Gilette Euroman3709.jpg