Giv Euroman i gave – og få digitalt abonnement til dig selv

Giv Euroman i gave – og få digitalt abonnement til dig selv

Hvis du giver Euroman-magasinet i gave til én, du holder af, får du nu også noget særligt til dig selv. Vi giver dig gratis et abonnement til vores digitale univers Euroman Premium – til både dig selv og gavemodtageren.

Det måske bedste ved julen er at give. Den følelse, når man har ramt rigtigt med en gave og ved, at vedkommende vil få glæde af den lang tid fremover, er jo meningen med det hele. I al beskedenhed mener vi, at et abonnement på vores magasin ofte vil give den følelse. Men nu kan vi tilbyde endnu mere. Vi vil i år give ’instant karma’.

For hvis du giver et magasin-abonnement i gave – til en ven, kæreste, familiemedlem – giver vi også dig gratis adgang til vores digitale Premium-univers. Her får du adgang til alle artiklerne fra magasinet, eksklusivt indhold kun produceret til web, oplæste artikler, alle vores podcasts og meget mere.

Du får også vores specielt designede nyhedsbrev ’Euroman Weekly’ i din mailboks hver fredag, hvor vi giver dig anbefalinger til en god weekend, den bedste journalistik fra os selv, og dem, vi bliver inspireret af. Og i nyhedsbrevet får du også hver uge et særligt tilbud fra vores fordelsshop.
Den, du giver magasinet i gave, får selvfølgelig også digitalt medlemskab, så det bliver noget, I får sammen.

Dit gratis medlemskab af Premium løber lige så længe, som det abonnement du giver i gave – det kan fx være tre, seks eller 12 måneder.

Glædelig jul fra os på Euroman.

Du kan købe din gave (og få din gave) her.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Gaver, Gaver til ham og Jul