Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Her skal du spise og shoppe i Københavns Lufthavn

Foto: PR

Her skal du spise og shoppe i Københavns Lufthavn

Sommerferien står for døren, og efter to år med lockdown er der kommet flere nye butikker og restauranter i Københavns Lufthavn siden sidst. Vi giver dig overblikket, inden du letter.

Ramen to Biiru

Mikkellers ølbar i lufthavnen er hurtigt blevet til et samlingspunkt for mange, der holder traditionen med en fadøl inden afrejsen i hævd. Nu er Mikkeller også rykket ind med deres restaurant Ramen to Biiru i lufthavnen tæt ved ølbaren. 

Her er man mestre i den japanske nudelsuppe, og der bliver der ikke kigget skævt, hvis du slubrer. Er du både øltørstig og sulten, er det et oplagt sted at gøre et stop.

1600px_COLOURBOX54805774.jpg

Gatezero

Interesserer du dig for international streetwear og luksusmode, kender du uden tvivl til Highsnobiety og har læst deres gode formidling og guides. Tyske Highsnobiety har sideløbende satset mere og mere på onlinehandel, hvor man sælger velkuraterede produkter fra en række forskellige high-end-brands.

Nu har man åbnet sin første fysiske butik, og det er selveste Københavns Lufthavn, der er blevet udvalgt som bedste sted at starte det eventyr. I konceptbutikken Gatezero finder du håndplukkede items fra fx Acne Studios, Balenciaga, Commes des Garcons og Gucci.

1600px_COLOURBOX54805785.jpg

Gasoline Grill

Efter Bloomberg i 2017 kårede Gasoline Grill til at lave en af verdens bedste burgere, har restauranten, der startede i en meget lille og gammel tankstation i indre København, bare vokset sig større og større.

I slutningen af 2021 kunne Gasoline Grill også åbne op i Københavns Lufthavn, og her serverer man en breakfast-sandwich, som ikke er mulig at få i nogen af deres andre restauranter.

1600px_COLOURBOX54806081.jpg

Arket

At Arket har slået dørene op i Københavns Lufthavn, er lidt en velbevaret hemmelighed, for det skete lige inden coronaen. Arket tilbyder mere end blot tidløst tøj og har blandt andet implementeret en café i deres butikskoncept. 

Gik du glip af den livsnødvendige morgenkaffe, inden du forlod hjemmet i al hast og desuden mangler en plain T-shirt i kufferten til ferien, er Arket din redning.

1600px_COLOURBOX54805752.jpg

Smag

Det er ikke mere end en måned siden, at Københavns Lufthavn kunne byde velkommen til Smag. Et spisested, der serverer grøn, sund og nærende mad, så du med god samvittighed kan slå dig løs på ferien og glemme alt om kalorier og kampvægten.