Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Pedestal laver designmøbler med et funktionelt es i ærmet
Moon Rollin’ – Ultra Marine

Pedestal laver designmøbler med et funktionelt es i ærmet

Tv’et skal hænge på væggen – eller skal det? Det danske designfirma Pedestal har lavet en komplet funktionel designoplevelse med universelle tv-standere og tilbehør, der gør dine PlayStation-aftener, Netflix-søndage og indretningen i stuen meget mere behagelig.

Mange husker stadig de klassiske, kubistiske tv på hjul fra 1980’erne og 1990’erne. Det var dengang billedrør og pauseskærm var en del af den teknologiske udvikling. Dengang fastnettelefonen og videomaskinen var fast inventar i mange danske hjem.

Euroman_sep_22_1x1.jpgMoon Rollin’ – Ultra Marine

I dag er de fleste fjernsyn flade og bliver ofte placeret oppe på væggen. Det vil den danske designvirksomhed Pedestal gøre op med. De har nemlig lanceret et serie af universelle tv-standere og designtilbehør, der passer til alle fladskærme, og som giver helt nye indretningsmuligheder til hjemmet.

Euroman_sep_22_1x13.jpgMoon Rollin’ – Ultra Marine

Hvor skal tv’et stå?

Fjernsynet er stadig en stor del af hverdagen i rigtigt mange hjem og spiller ofte en stor rolle i indretningen. Blandt andet derfor har danske Pedestal besluttet sig for at gøre placeringen af fjernsynet mere fleksibelt. Samtidig er det deres vision at gøre fjernsynet til et pænt indretningselement i form, farver og funktion.

Med deres industrielle designunivers har Pedestal udviklet to gennemgående serier af tv-standere: Den ene serie er i strukturmalet, kraftigt pladestål med markante, synlige bolte, mens den anden serie er mere klassisk i udtrykket med organisk bukkede rør, der skal sende tankerne tilbage til den gamle billederørs-æra.

Til begge serier tilbydes et system af forskelligartet tilbehør, så man kan organisere alt fra kabler og fjernbetjening til dit Apple TV eller din PlayStation.

Euroman_sep_22_445.jpgMoon Rollin’ – Charcoal

Er man til den ultimative fleksibilitet, tilbyder Pedestal også varianter med hjul og lange strømkabler, så man nemt kan flytte tv’et rundt i hjemmet. Så kan søndagens Champions League-kamp hurtigt flyttes fra dagligstuen til spisestuen eller ud i køkkenet.

Se alle Pedestals tv-standere og tilbehør lige her.