Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Rejs væk og nyd maden, vinen og hinanden
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Bandholm Hotel, Dragsholm Slot, Gilleleje Badehotel, Hotel Amerika, Mortens Kro, Norsminde Kro & Ruths Hotel.

Rejs væk og nyd maden, vinen og hinanden

Det danske køkken er i absolut verdensklasse. Med fokus på de lokale råvarer har de danske restauranter formået at skabe et særligt dansk aftryk i det nordiske køkken.

De senere års Michelin-regn over Danmark har heldigvis løftet hele niveauet i toppen, og vi kan derfor præsentere en perlerække af toprestauranter over hele landet.

Vi har nedenfor samlet en række hoteller, kroer og slotte, som har fokus på gastronomien og de nære oplevelser.

Gastronomiske oplevelser i fredfyldt oase
bandholm_hotel.jpgOmgivet af dejlig natur, på Lollands nordkyst, ligger Bandholm Hotel roligt med udsigt over havet.

Det mondæne badehotel, opført af grevskabet Knuthenborg i 1886, har i de senere år markeret sig som en fredfyldt og romantisk oase med smukke værelser, ro og idyl – i sikker afstand fra storbyen.

Med et hjertevarmt værtskab byder hotellets restaurant på lokal-gastronomiske oplevelser på højt plan, komplementeret af en passioneret tilgang til vin og kaffe, med stor vinkælder og egen specialkaffe fra Tanzania.

Bandholm Hotel er kåret som Danmarks bedste hotel af TripAdvisor i 2017, 2018 og 2019.

Michelin-stjerne i et stykke levende Danmarkshistorie
dragsholm_castle_kirstinefryd_4-lille.jpgTrænger du til fred og forkælelse, så er et hotelophold på Dragsholm Slot – Relais & Châteaux det helt rigtige valg. Udover afslapning, gourmetmad og smuk natur, får du også en kulturoplevelse i et stykke levende Danmarkshistorie. 

Overnat i de nænsomt restaurerede værelser og oplev tre forskellige restauranter, der byder på hver sin kulinariske oplevelse. Fra snacks og drinks i Madbaren over Bistroens uformelle serveringer til gourmet-middagen i Dragsholm Slot Gourmet, der igen i år har fået en Michelin-stjerne.

Og med et Gourmet-ophold kan du smage det hele. 

GOURMETOPHOLD 
• Gourmetmenuen ”Sted” i Dragsholm Slot Gourmet 
• Overnatning i delt dobbeltværelse 
• Slotsmorgenmad i Bistroen

Gastronomisk rejse ved Mariager fjordhotelamerika.jpgAt besøge Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro og skønhed. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde.

Skoven er smuk på alle årstider, med måske særligt om foråret, når anemoner lyser op under bøgens lysegrønne løv og igen, når efterårsfarverne flammer på skrænterne ned mod Danmarks smukkeste fjord. Uanset årstiden er naturoplevelsen altid intens på den smalle vej gennem skoven.

Hotel Amerikas køkkenchef, Jonas Skårup har sammensat en sæsonmenu, der tager dig på en gastronomisk rejse, der både dufter, smager og er en fryd for øjet. 

Forbered dig på legende, innovative og autentiske smagsoplevelser i stilfulde og eksklusive omgivelser i Restaurant Uafhængig.

Ankomst og indlogering i standard dobbeltværelse inklusive: 

En flaske bobler & snacks på værelset 
2 Overnatning
2x Morgenmad 
6-retters sæsonmenu serveret i Restaurant Uafhængig.

Nordjysk gourmet handler om at være sammenMortens_DSC03153.jpgHos Mortens Kro kan du opleve nordjysk gourmet fra årstidens tastingmenu bliver serveret med velvalgte vine, og champagne i luksuriøse omgivelser.

Efterhånden som aftenen skrider frem, viger måltidet ofte for et øget nærvær, som handler om det væsentlige – det at være sammen og delagtiggøre hinanden i tanker og drømme. Når sulten bliver stillet, træder ånden i karakter og oplevelserne vil nå sande højder, når man deler dem med dem, man holder af.

Overnatning i vores rummelige nye de luxe suiter på 86-128 kvm. Er med alle fornødne faciliteter, morgenmad serveres privat i suiten, fri parkering, fitness og wifi.

Del det med en du holder af.

Nyd maden og naturen på Norsminde kroNorsminde.jpgNyd et overdådigt gourmetophold på Norsminde Kro syd for Aarhus, hvor strand, skov og fjord er nærmeste naboer. Her kan I slappe af og lade naturens ro fortrænge hverdagens stress og jag.

Med et gourmetophold skal I blot læne jer tilbage, nyde livet og hinanden og lade os forkæle jer.

Gourmetophold på Norsminde Kro:

Afternoontea med sandwiches, søde sager og mousserende vin 
Vinsmagning
Aperitif og snacks
6 retter gourmetmenu
Overnatning i vores bedste værelser 
Morgenbuffet 
Kr. 1.570,- pr. pers.

Kvalitet, nærhed og lokale råvarer er rygraden i Norsminde Kro, og vi glæder os hver dag til at yde vores ypperste for vores gæster.

Livsnydelse på Ruths Hotel – underspillet og eksklusivRuths20160611_131010_001.jpgUndertoned Flashy på Toppen af Danmark.

Det kan godt være at mange kender Ruths Hotel fra den famøse uge 29, hvor der holder adskillige drengedrømme materialiseret i hestekræfter foran det historiske badehotel.

Gæster som kender Ruths Hotel har dog en klar forståelse af, at det ikke er et luksushotel med en masse fine fornemmelse.

I hjertet af Gl. Skagen-idyllen går diverse CEO´s, topadvokater og forretningsfolk rundt i morgenkåber og tøfler. Her nydes livet på terrassen med bobler og skaldyrsfade i en stemning, der bedst beskrives som Undertoned Flashy. Ruths Hotel Oplevelsen er eksklusiv livsnydelse – det ligger i vores natur.

Gilleleje Badehotel - Livsnyderophold i Kierkegaards ånd
gilleleje_lobby_m._pejs.jpgSmid skoene, let på slipseknuden og læn dig tilbage og nyd havudsigten, mens du mærker hverdagen fortone sig i horisonten over Kullen på Gilleleje Badehotel.

Med et romantisk gourmetophold får du det bedste med fra alle hotellets facetter: Start f.eks. opholdet med en gåtur langs vandet ned til Gillelejes gamle fiskerleje, kom tilbage til hjemmebag og kaffe i lobbyen og nyd eventuelt en tur i badeafdelingen inden I sætter jer til rette i Spisesalen eller på terassen ud mod havet og nyder kokkens 4-retters menu.
Det dansk/franske køkken har - som resten af hotellet - fokus på enkelhed og autencitet fremfor gastronomiske modediller, og menuen kunne f.eks. tælle hvide asparges, ristet fisk og hj.lavet rødgrød.

Pris på romantisk ophold inklusiv afternoon tea, fri adgang til badeafdelingen, 4 retters aftenmenu, irish coffee og overnatning I charmerende dobbeltværelse samt morgenbuffet: Fra 1295,- per person.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gastronomi