Jonah Hills vægt
Foto: Getty Images

Jonah Hills vægt

Sådan tabte Jonah Hill vægten efter filmen War Dogs

Det er måske slet ikke så ekstremt, som du tror.

Skuespillere går ofte hårdt til den for at passe helt perfekt til deres roller - også når det kommer til vægt.

Renée Zellwegger og Charlize Theron har for eksempel begge taget omkring 14 kilo på til deres roller som henholdsvis den klodsede Bridget Jones og seriemorderen Aileen Wuornos.

Et andet ekstremt tilfælde var da Christian Bale levede af et æble og en dåse tun om dagen til rollen som Trevor Reznik i “The Machinist” (2004) og gik fra 83 kilo til sølle 55 kilo.

Jonah Hill er kendt for flere roller med lidt ekstra kilo på vommen, men nu har han tabt omkring 20 kilo efter sin rolle som Efraim Diveroli i filmen “War Dogs” (2016).

Men i modsætning til Christian Bale, så har han ikke været på nogen vanvittig diæt for at smide kiloene.

“Jeg ringede til Channing Tatum (hans medspiller under 21 Jump Street og ven red.) og spurgte: ‘ Hey, hvis jeg spiser mindre og går hos en træner, vil jeg så komme i bedre form?’” siger Jonah Hill i et interview på The Tonight Show with Jimmy Fallon.

“Og Channing sagde så: ‘Ja, din idiot, selvfølgelig vil du det. Det er det simpleste i hele verden,” siger Jonah Hill, som derefter gik til en diætist, der bad ham om at maile en plan over, hvad han spiste hver eneste dag.

Men ved en fejl kom han til at sende sin kostplan til Drake en dag.

“Han skrev aldrig tilbage,” siger Jonah Hill og fortsætter: “Endnu en fyr som jeg skal dukke mig efter resten af mit liv.” 

Se Jonah Hills transformation i tweetet herunder og se også klippet fra The Tonight Show with Jimmy Fallon.