Black Optical Van Buren

Stil lir maj

Stil og lir giver dig en på brillen1. EN PÅ BRILLEN
Garrett Leight og Black
Optical har forenet deres talenter og har gennem et særligt samarbejde skabt et par stilfulde, foldbare solbriller. Van Buren-solbrillerne er klassiske, minimalistiske, lette, originale og kan foldes på midten. De findes i fire variationer og kommer med et kompakt rundt læderetui.
Ca. 2.550 kr. plus levering på blackoptical.com


2. EN RIGTIG TRÆMAND
Bogen ’The Man Who Made Things Out of Trees’ handler om en mand, som fældede et asketræ og fandt ud af, hvor mange ting der kunne laves af det. Fra bogmærker til skeer til et økseskaft – mængden og variationen er uendelig.
Ca. 120 kr. plus levering på amazon.co.uk


3. KÆLDERKOLD
Stanleys termokander er kendt for deres evne til at holde væsker varme eller kolde. Stanley Classic Vacuum Insulated Growler viderefører traditionen ved at holde øllet frisk. Flasken med den vakuumisolerede kerne og det skumisolerede låg kan holde knap to liter øl koldt i op til 24 timer.
Ca. 320 kr. plus levering på amazon.com


4. ALSIDIG KAFFE
Der er mange måde at brygge kaffe på, men få kaffemaskiner er så alsidige og så flotte som Trinity One Coffee Brewer. Den er fremstillet af rustfrit stål og en finish i smukt valnøddetræ og er ideel til specialkaffe – du kan brygge på den klassiske måde med overhældning, med lufttryk ved hjælp af en tung cylinder eller koldbryg.
Ca. 2.000 kr. plus levering på trinitycoffee.co


5. DEN GODE CYKEL
Designet er gennemtænkt, håndværket er solidt, og funktionaliteten i top. Herskind har designet en cykel for UNICEF, nummereret fra 001 til 800, og for hver cykel, der bliver solgt, går 2.500 kr. til UNICEF. Cyklen er håndbygget og bliver lavet på mål specifikt til dig, stellet er formet i CrMo, og skærmene er formbøjet i birketræ.
9.375 kr. plus levering på herskind-herskind.com


6. Massiv lyd
Højttalerne The Cube Speakers fra Fern & Roby er fremstillet af fyrretræsbjælker fra en fabrik i Virginia fra slutningen af det 19. århundrede. Inde i hver højttaler sidder en Alpair 7 Gold Driver fra MarkAudio, som leverer det bredeste frekvensområde i sin størrelse.
Pris ca. 10.800 kr. plus levering på fernandroby.com. Derudover told og moms, fordi varen kommer fra et ikke-EU-land.


7. REJSELÆKKER
The William Duffle er en alsidig og stilfuld taske fra Go Forth Goods. Den håndfremstillede duffle er en tidløs rejsetaske, perfekt til en hurtig weekendtur såvel som en ugelang ferie. Den er fremstillet af robust og slidstærkt olieret kodiak-læder, et blødt, men stærkt stykke læder, som er vandafvisende, og som ældes smukt.
Ca. 2.750 kr. plus levering på goforthgoods.com


8. TEGNEGREJ
Selv om computergenererede visualiseringer og renderinger i dag er normen, er tegning stadig en central færdighed i en arkitekts liv, når der hurtigt skal nedfældes en plan eller skitse. Scale Architect Pen, designet af den japanske arkitekt Shigeru Ban, er et skriveredskab, men fungerer også som lineal med mål i tommer og millimeter.
Ca. 650 kr. plus levering på amazon.com


9. LOGO-CHEF
Aaron James Draplin er nærmest en amerikansk logo-legende. Den grafiske designer har arbejdet sammen med alle fra Esquire til den amerikanske præsident. Nu har mesteren samlet alt sit arbejde, sine tips, inspiration, historier og mere i bogen ’Draplin Design Co. – Pretty Much Everything’.
Ca. 200 kr. plus levering på amazon.co.uk


10. HÅRD NITTE
Savage Supply Co. fra North Carolina er specialister i lædervarer, som er robuste, godt fremstillet og behagelige at se på. Deres tasker og andet tilbehør er designet med minimalisme for øje og er produceret af hårdfør kanvas, kraftigt kernelæder og kobbernitter. Denne Leather Portfolio i kernelæder er designet til Mac og iPad.
Ca. 900 kr. plus levering på savagesupplyco.com

LÆS OGSÅ: 30 steder du bør besøge inden du bliver 40

LÆS OGSÅ: 15 bøger du skal læse inden du fylder 30

LÆS OGSÅ: Stil og lir: den ultimative pizzaguide

Se, hvad vi ellers skriver om: Solbriller