Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Leder du efter et nyt køkken?

Foto: Reform Denne artikel er sponsoreret af: Frame Studio, Schmidt, BAKØ Living, FORM Køkken, KØKKENHAVN, Reform, Form Plus, Stilleben Architect & Treverk.

Leder du efter et nyt køkken?

Står du over for den store opgave at skulle finde et nyt køkken til boligen? Der er mange valg at tage på den rejse, og det kan trække tænder ud. Dyk ned i Instagram-gallerierne her og bliv inspireret til, hvor du skal begynde din køkkendrøm.

Køkkenet. For mange en af boligens mest besøgte rum. Det er her, ungerne laver lektier efter skole, mens du hører radioavis. Det er her, du krydrer kødet en fredag aften, mens gæsterne drikker drinks og sludrer. Her smører du en sandwich over middag eller laver en espresso, mens den spæde sol falder ind ad vinduerne. Har du brug for et nyt et af slagsen? Så kan du måske finde dit nye køkken i et af disse Instagram-universer:

Frame Studio - Det håndlavede køkken

Schmidt - Det miljøvenlige køkken

BAKØ Living - Det personlige snedkerkøkken

Stilleben Architect - Det arkitekttegnede køkken

FORM Køkken - Det luksuriøse køkken

KØKKENHAVN - Det stilistiske køkken

Reform - Det moderne køkken

Form Plus - Det prisbevidste køkken

Treverk - Det danskdesignede køkken

 

Det håndlavede køkken

Drømmer du om et håndlavet køkken og kvalitetsmøbler med fokus på design og håndværk? Så kan du tjekke Frame Studio, som er skabt med fokus på håndlavede køkkener, badeværelser og garderober. Udover at producere kvalitetsmøbler med fokus på design og håndværk, så har holdet bag mange års snedkererfaring med baggrund inden for produkt- og interiørdesign.

Frame Studio blev stiftet i 2019 af Jessica Vedel og Albert Brunak-Daugbjerg, og deres passion for håndlavede møbler og interiør er fundamentet i Frame Studio. Møblerne er designet og produceret i Danmark, mens Frame Studio's køkken-, badeværelses- og garderobekollektion er designet i Danmark og produceret i Polen.

Med dansk ophav og skandinaviske tilgang til design og æstetik stræber Frame Studio efter at tilbyde smukke, håndlavede køkkener, badeværelser og garderober til konkurrencedygtige priser. Se hele udvalget her på deres hjemmeside og bliv inspireret her på Instagram.

Det miljøvenlige køkken

Det at leve og bo lækkert skal ikke være på bekostning af vores efterkommere. Det mener Schmidt, som derfor tænker miljøhensynet ind i alle dele af deres produktion af køkkener. Og det gør de for at sikre, at alt deres træ kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Schmidt er Europas største køkkenkæde. Men de er også en familieejet virksomhed gennem tre generationer, som leverer møbler til alle rum i huset; køkkener, bad, garderober og forskellige opbevaringsløsninger, som alle laves på millimetermål, og som lover først at producere, når dine behov og ønsker er opfyldt.

Begynd køkkenrejsen her på deres Instagram-profil.

Det personlige snedkerkøkken

Drømmer du om et køkken, som er skræddersyet til dit rum – og ikke ligner naboens køkken? Så er det et specialdesignet snedkerkøkken, du har brug for.

BAKØ Living, snedkeriet med rødder i det midtjyske, er et finsnedkeri med mange års erfaring inden for snedkerløsninger, håndværk og træpleje.
Her taler du direkte med snedkeriet og har muligheden for at være med i processen fra start til slut.

Hvis du er interesseret i køkkenuniverset, kan du med fordel følge og udforske BAKØ Livings Instagram, som emmer af nordisk design, enestående kvalitet og kærlighed til det unikke inventar.

Det arkitekttegnede køkken

Vil du investere i noget, som er arkitekttegnet og langtidsholdbart? Stilleben Architects’ køkken er udviklet af arkitekten og møbelsnedkeren Ditlev Rahbek. Fokus for ham har fra begyndelsen været at bygge et køkken som kvalitetsmæssigt kan holde i generationer, og æstetisk overleve flygtige tendenser.

“Køkkenet skal være langtidsholdbart, ikke kun i materialer og komponenter, men også visuelt. Tidligere var det vigtigt, at ens køkken havde været dyrt og så godt ud. I dag har bæredygtighedstankegangen taget over, og det er meget federe at investere i noget, der holder, og som samtidig er så tidsløst, at også næste generation kan bruge det,” siger Ditlev Rahbek.

Se og læs mere på deres Instagramprofil og hjemmeside.

Det luksuriøse køkken

Drømmer du om et luksuriøst og funktionelt køkken med mange detaljer, såsom fingertappede skuffer, svalehalesamlinger eller trælameller i massivt træ? Hos FORM Køkken finder du snedkerkøkkener i høj kvalitet, som produceres i eget snedkeri i Ryslinge på Fyn.

De sætter design og funktionalitet i kombination med kvalitet og levere et køkken med mange eksklusive snedkerdetaljer, med et dygtigt team af designere og snedkere der kræser for detaljerne.

Her i et samarbejde med influencer Julie Bruun, som sammen med sin familie har valgt et moderne og eksklusivt køkken fra FORM Køkken.

Det stilistiske køkken

Ønsker du rene og smukke linjer i dit nye køkken? KØKKENHAVN er uforlignelige, når vinkler, vægge og gulve er skæve, som de ofte er i de gamle lejligheder og villaer. Med æstetikken i højsædet snedkererer KØKKENHAVN linoleumskøkkener, som de lover, altid passer på millimeteren. Rene linjer og symmetri er ifølge KØKKENHAVN udgangspunktet, når der skal skabes ro og mental plads i køkkenrummet.

Hos KØKKENHAVN insisterer de på at komme på besøg, før de første designforslag skabes, fordi de mener, en plantegning ikke giver det nødvendige indtryk af rummet. Lysindfald, loftshøjder og sammenhængen med resten af boligen er nemlig vigtigt, når man skal skabe det perfekte køkken. Se mere på deres Instagram-profil.

Det moderne køkken

Vil du tjekke køkkener ud i forskellige, moderne omgivelser? Reforms Instagram er ifølge dem selv en blanding af et butiksvindue og en inspirationsrække. Her viser køkkenfirmaet deres designs frem i forskellige miljøer sammen med de ting, som interesserer dem inden for design, indretning, mad og kultur.

Ifølge Reform, kan de generelt godt lide at give deres venner og samarbejdspartnere taletid, og deres netværk har derfor en central plads i Instagram- feedet. Reforms Instagram-profil her (@reformcph) viser et billede på, hvem de er som firma - og hvor de er på vej hen.

Det prisbevidste køkken

Leder du efter et snedkerkøkken til den helt rigtige pris? Form Plus betegner dem selv som pionerer, når det kommer til IKEA-hackede køkkener, der kombinerer styrken ved billig serieproduktion med snedkerhåndværkets sans for detaljer, design og fleksibilitet. Form Plus har efterhånden lavet mere end 1.200 snedkerkøkkener og lover, du får høj kvalitet til en fornuftig pris.

Klæd IKEA-elementerne ordentligt på med seks forskellige designs, som kan varieres med 10 forskellige træsorter og et hav af farver på laminat og linoleum. Vælg dét udtryk, som passer til din stil, dit hjem og dine behov.

Hvis du vil vide alt, der er værd at vide om IKEA-hackede snedkerkøkkener, kan du se Form Plus’ masterclass. Og blive inspireret gennem deres Instagramunivers.

Det danskdesignede køkken

Hos Treverk får du hjælp af en professionel køkkenarkitekt fra det første møde til den sidste skrue er monteret og dit nye snedkerkøkken er klart til brug.

Treverk udfører alt fra specialfremstillede køkkener til hacks af eksisterende køkkensystemer, eller en kombination af de to. De tilbyder en bred palette af forskellige materialer, farver og designs så du kan få netop det køkken som passer til dine ønsker og behov.

Treverk samarbejder med de bedste danske snedkerier og med erfaring fra over 200 projekter igennem 15 år er du sikret en tryg proces. Find masser af inspiration på treverk.dk