Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

10 situationer der er op ad bakke med en ven i fast parforhold

10 situationer der er op ad bakke med en ven i fast parforhold

Derfor er dine single-venner sjovere.

Der sker bare noget med folk, når de får en fast kæreste. Som efter en naturlov bliver de kedeligere. Få vil stå ved det. Måske fordi det ikke harmonerer med deres selvopfattelse som cool, spontane individer. Måske fordi forandringen sker så glidende, at de ikke selv lægger mærke til det.

Men pludselig sidder de der i sofaen og har svært ved at komme op, ligegyldig hvad du lokker dem med.

Problemet er unisex. Det handler ikke om, hvem der er under tøflen, eller hvem der har bukserne på. 

LÆS OGSÅ: Hvorfor skal det faste parforhold hyldes?

Det handler om, at en masse af de gode ting, et forhold bygger på - tryghed, hensyn, kompromisvillighed – kan ende med at definere alle situationer, så evnen til at gå helhjertet ind i det uventede forkalker.Bliv ven med os på Facebook

Her er ti situationer, der er op ad bakke med en ven i fast parforhold:

1. Byturen med drengene har været planlagt i månedsvis, så din ven også kan være med. Det viser sig hurtigt, at han er helt ude af træning. Allerede under middagen har han drukket for meget vin, og efter at have trættet selskabet med sin tilsvining af Tinder (”narcissistisk”, ”hult”) kaster han op i vasken på restaurantens toilet, så den stoppes til. Du sender ham hjem i en taxa, og I går videre på klub uden ham.

2. På lørdag skal du i Parken og se landskamp med nogle kolleger. Du har et par ekstra billetter, og ringer til din ven for at tilbyde ham en. ”Desværre,” siger han. 

”Jeg mener, det ville jeg selvfølgelig rigtig gerne. Men vi har sagt ja til at passe min svigerindes hund den aften.”

LÆS OGSÅ: 11 jyske vendinger alle burde bruge

3. Du har tømmermænd en søndag og ved, at din ven ikke har nogen planer. Du skriver ham en sms: 

”Burger, jeg giver?”
 
”Uh, vi spiser desværre ikke gluten for tiden, så den må jeg nok melde pas på,” lyder svaret.

4. Din vens anti-gluten-korstog er løbet ud i sandet, og endelig får I den søndags-burger. Du har været i Kødbyen hele weekenden og snavet med tre piger i løbet af de sidste to dage.

”Jeg fatter ikke, at du gider,” bemærker din ven, da du har fortalt historien.

”Hvorfor gør du ikke lige som mig? Det giver en helt fantastisk ro at slå sig ned og elske en enkelt kvinde.”
 
5. En af jeres gamle jamaicanske dancehall-helte, spiller på Loppen, og det lykkes dig at få hevet din ven med. I mærker bassen i næsefløjene og svajer i knæene. Det er næsten som i gamle dage. En køn pige spørger, om I vil ryge med på hendes krøllede potjoint. Din ven rækker ud efter den, men standser sig selv i bevægelsen. ”Ellers tak,” siger han høfligt.
 
”Der er jo også en dag i morgen.”

6. Du inviterer ham med til en gang stille og rolig fodboldtræning med gutterne en torsdag efter arbejdstid. ”Lige torsdag er rigtig skidt,” skriver han.

”Der skal vi i Ikea og købe nyt bestik.” 

7. Din ven har den store kabelpakke og forguder Lebron. Du prøver at få dig selv inviteret over til ham til en NBA-finalekamp. ”Julie har det lidt skidt i aften, så vi går nok bare tidligt i seng,” skriver han.

Næste dag kan du se hans 18 Twitter-udbrud om kampen skrevet i løbet af natten.
 
8. Der er Distortion på Vesterbro, og du inviterer folk ned i dit kontorfællesskab bag Enghave Plads for at drikke rosé og kigge på menneskemængden derfra. ”Ellers tak,” svarer han.

”Vi flygter ud til Sofies forældre på Østerbro, så vi kan få noget søvn.”

9. Det er årets første sommerweekend, og I har aftalt at mødes i Kongens Have. Du ligger og får det vildt over alle de smukke solbadende kvinder og glæder dig, til din ven kommer, så du har nogen at dele dine tanker med. Da du ser ham, har han sine to døtre på henholdsvis seks og otte med. I taler om, hvordan det går i heldagsskolen.
 
10. Du har lige mødt en dejlig pige, og I er inviteret til parmiddag hos din ven. I fortæller, at I lige har sikret jer billetter til Roskilde Festival, og at I planlægger at tomle til Sydspanien og forhåbentlig ende i Marokko, når den er overstået.

"Er I vaccineret mod leverbetændelse," spørger din ven, hvorefter han på en eller anden måde drejer samtalen over på sin pensionsordning.LÆS OGSÅ: 8 slags syndig mad der er sundere end du tror

LÆS OGSÅ: Derfor elsker jeg Roskilde

LÆS OGSÅ: Rune RK: Her er verden bedste natklubber 

Se, hvad vi ellers skriver om: Tendenser