Keira Knightley nøgen i protest mod photoshop

Keira Knightly er gået med til at være topløs i en ny billedeserie til Interview Magazine. Hun havde dog et forbehold: Billederne skulle fremstå helt rene og uden redigering. (Se billederne her).

Den 29-årige skuespillerinde er nemlig træt af at billeder af hende - om det er skønhedskampagner eller filmplakater - altid bliver photoshoppet. Træt af ikke at kunne genkende sit sande jeg. 

På trods af hendes utroligt smukke og naturlige ydre har hun oplevet flere gange at få sin krop klemt gennem billedredigeringsporgrammet. 

LÆS OGSÅ HOS EUROWOMAN: Derfor stiller Keira Knightley op til uredigerede nøgenfotos  

Det kan man fx se på denne kampagne for Chanel, hvor hendes bryster tydeligvis er blevet forstørret. "Min krop er blevet manipuleret utallige gange af utallige grunde - alt lige fra paparazzibilleder til filmplakater," fortæller Keira I et interview med The Times

Med de nye billeder ønsker skuespillerinden at vise sit sande og helt uredigerede ydre som et tydeligt statement. 

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li: Missé Beqiri

"Kvindekroppen er en kampzone, og fotografier bærer en stor del af skylden. Vi lever i et samfund, der er så fotografisk, at det er blevet sværere at se forskellen på folks ellers meget forskellige kropsformer," fortæller hun til The Times. Selvom det er vigtigt for Keira at sætte foden i jorden og gøre op med alle de photoshoppede mode og skønhedsbilleder, har hun stadig ironien med.

Hun havde følgende at sige om filmplakaten til ’King Arthur’, hvor hun igen havde fået digitaliseret sine bryster.

” Whoaaaaa! Er det mit ansigt på plakaten. Jeg tænkte; okay, hvis de skal give mig fantasi-bryster, giv mig i det mindste strittende bryster”.

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li': Stephania Potalivo

Se, hvad vi ellers skriver om: Smukke Piger