Tom Cruise sælger Scientology-ejendom i Beverly Hills

Du får dog lov til at betale for herligheden, der koster i omegnen af 70 mio. kroner.

Beverly Hills, Los Angeles, er hjem for adskillige kulørte personer, der har tjent formuer ud fra lige så kulørte metoder. Blandt andet har skaberen af Minecraft, svenske Markus Persson, slået sig ned i byens dyreste villa til 425 mio. kroner, og Rod Stewart finder her tid til at rode med sine modeltog.

Et tredje forunderligt eksempel dateres tilbage til 2005, hvor en ejendom på den mondæne Mulholland Drive blev opkøbt af et par mystiske selskaber, hvis profiler forblev hemmelige. I hvert fald indtil for nylig, hvor ejendommen igen blev sat til salg. I den anledning kom det frem, at det er skuespilleren Tom Cruise, der råder over den mere end 10.000 kvadratmeter store grund.

LÆS OGSÅ: Lækre Ava lokker mænd i en fælde på TinderPrisen er mere end 70 mio. kroner, men for det får du også både et hoved- og et gæstehus samt en blændende udsigt ud over det nærtliggende Hollywood. Prisen kan, hvis den sammenlignes med prisen på USA's dyreste hus, endda virke som et mindre greb i lommen.Af ejendomsbeskrivelsen fremgår det derudover, at arkitektur og indretning er europæisk inspireret og blandt andet indeholder et moderniseret italiensk gårdkøkken og lige så sydlandske badeværelser. Så skulle der være mulighed for at forsøge sig med autentiske pizzaopskrifter.Men europæisk luksus i midten af USA’s kendismekka er ikke det eneste man får for de mange millioner. Der florerer nemlig rygter om, at Cruise har benyttet ejendommen til at huse medlemmer af det særdeles lukkede Scientology-samfund. Så lidt mystificeret historie, skal man heller ikke se sig snydt for.

Salget sker relativt kort tid efter, Cruise har forsøgt at skille sig af med flere af hans øvrige ejendomme. Fx blev hans næsten 1.000 kvadratmeter store palæ i Colorado sidste år sat til salg for intet mindre end 350 mio. kroner. Også flere af hans New York-boliger er blevet solgt inden for samme periode.

Til daglig bor Cruise angiveligt selv i en villa, han erhvervede sig i 2007 for 180 mio. kroner, et andet sted i Beverly Hills. Men det er ikke kun sans for boliginvesteringer, der giver den 52-årige skuespiller anledning til at hoppe i sofaen i disse dage. En trailer til den kommende Mission Impossible-film, ’Rogue’, med Cruise i hovedrollen er nemlig netop blevet offentliggjort.Filmen har premiere i USA den 31. juli, mens man, hvis man ikke kan få nok af Tom Cruise, allerede nu kan købe luksusejendommen på Mulholland Drive.

LÆS OGSÅ: Populær, pinlig og verdens største: Fænomenet Tom Cruise

LÆS OGSÅ: De 10 største fejl mænd begår i indretningen

LÆS OGSÅ: Dr. Dre byder på Tom Bradys enorme hus

Se, hvad vi ellers skriver om: Viral video