Adidas vil knuse sneaker-markedet i 2016 med denne nye model

Adidas vil knuse sneaker-markedet i 2016 med denne nye model

Stan Smith smadrede alt i 2014, og i år relancerede adidas deres ikoniske Superstar-model med stor succes. Til næste år satser den tyske sportsgigant ikke på en relancering af en klassiker, men i stedet på den helt nye model, Originals NMD. 

Den nye model er en kombination af adidas’ to nyeste teknologier; Primeknit materialet, den særlige flettede overdel og Boost-sålen, som de introducerede i deres løbesko Ultra Boost sidste vinter. 

LÆS OGSÅ: 11 trends fra 00’erne der bragede frem - og pludseligt forsvandt

Resultatet er en teknisk løbesko realiseret som en street hverdags-sneaker. Især detaljen med de blå- og rødfarvede blokke på sålen, giver skoen den unikhed, den kræver for at overtage den tunge arv fra Stan Smith og Superstar. Denne sorte sko med den lille hyldest til det franske flag bliver første NMD-model til at ramme butikkerne. Der vil i løbet af 2016 blive præsenteret flere forskellige farvevariationer.

Torsdag den 10. december præsenterede adidas sit nyeste skud på løbeskosstammen ved et stort event i New York. Og i weekenden kommer skoen med de store forventninger til Danmark, når Rezet Store, Naked og adidas Originals-butikken får et begrænset parti hjem. 

Prisen på NMD-sneakeren ligger til 1.400 kr., og dermed også sagt, at den ikke er lige så tilgængelig som Stan Smith og Superstar. 


LÆS OGSÅ: Sneakers er blevet hardcore business - se de 10 mest værdifulde

LÆS OGSÅ: Se 3 af Danmarks vildeste sneaker-samlinger

LÆS OGSÅ: Efteråret kalder på en gammel ven: Chelsea-boot'en