Bevar det skarpe look på rejsen
Foto: Alex Teuscher Model: Jislain Duva

Bevar det skarpe look på rejsen

Boss Travel Line er en stilsikker serie til den travle mand, som vil kombinere elegance med komfort

Et elegant look, lange flyrejser og varme taxature fra lufthavnen er sjældent en heldig kombination, når man gerne vil være skarp på et vigtigt møde i udlandet. Hugo Boss præsenterer derfor en produktserie, som sikrer velbehag og et skarpt look selv efter en ti-timers flyvning.

Boss Travel Line kombinerer elegance og komfort med Boss’ velkendte kvalitet. Serien henvender sig til den travle mand, som ikke har tid til at vente på renseriet, men heller ikke vil gå på kompromis med det stilsikre look.

Serien henvender sig både til manden på forretningsrejse, og når han har fri. En af de mænd, er den canadiske model Jislain Duval. Han er sjældent længe det samme sted, og med et stramt program med møder, events og photoshoots er det vigtigt at pakke smart og bevare et skarpt look.

"60 procent af mit arbejdet er at rejse, og når jeg er i lufthavnen, ser jeg ofte mænd i habitter forsøge desperat ikke at krølle dem. Det er ikke mig", fortæller Jislain Duval, som sammen med den britiske skuespiller Jeremy Irvine er med til at præsentere Boss Travel Line.

De skræddersyede habitter, skjorter og tilbehør er alle designet til at opfylde kravene til at være på farten – både på de bonede gulve og de spændende rejser.

Skjorterne er bl.a. fabrikeret, så de absorberer lugt og overskydende fugt samt bevarer stoffets naturlige blødhed og tekstur i stoffet. 

"At rejse får min eventyrlystne og risikofyldte side frem. Jeg elsker at rejse for sjov, og de bedste oplevelser er altid, dem, der ikke er planlagte", fortæller skuespiller Jeremy Irvine, der bl.a. er kendt fra ”War Horse” og ”Mamma Mia”.

S19SR_BOSSxTRAVEL_BMB_Editorial_014_sRGB.jpg

Stretch-stoffet i Boss Travel Line er åndbart og lavet af det fineste virgin uld, som er temperaturregulerende i både koldt og varmt vejr. Fibrene har ikke været trevlet, og fremkommer derfor robuste og slidstærke. Derudover har materialet egenskaber, som gør det lugt- og pletfri samt en semi-vandafvisende funktion.

Jakkerne har desuden en række funktionelle detaljer, som f.eks. en ekstra lomme til mobilen samt lommer med lynlås til værdigenstande.

S19SR_BOSSxTRAVEL_BMB_Editorial_019_sRGB.jpg

Vaskbar habit

Boss Travel Line tilbyder også “The Washable Suit”. Det innovative design findes i tre forskellige uldbaserede stoffer, som afspejler Hugo Boss’ ønske om at levere komfortable skræddersyede kollektioner til den stilsikre mand.

“The Washable Suit” blev skabt med tanke på at minimere tiden til pleje, så den travle mand kan koncentrere sig om de vigtige opgaver.

Takket være en ændret konstruktion i materialet kan kollektionen maskinvaskes, uden at den mister form og kvalitet. Jakken har skarpe revers, lappelommer og synlige syninger, så den også let kan bruges til et par jeans.

Jakken og bukserne sælges også separat, så man bedre kan mixe de forskellige designs i serien. Ud over habitter består Boss Travel Line også af skjorter, frakke samt flere accessories.

Produkterne findes hos BOSS Store Østergade 15 i København og hos udvalgte forhandlere.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 3318 8000.