Seriøst, er crocs en modedille, vi ikke kan slippe udenom denne sommer?

Seriøst, er crocs en modedille, vi ikke kan slippe udenom denne sommer?

Vi troede ikke vores egne øjne...

Da vi allerførst fik nys om det, begyndte vi at grine her på redaktionen. “Ej, det kan jo ikke passe. Crocs kan ikke være en af sommerens tendenser,” var vi enige om.

Vi gjorde det, alle bør gøre i dette tilfælde: Vi tiede tendensen ihjel. Der skulle ingen artikler om crocs på Euroman.dk. Men siden er vi blevet mindet om tendensen igen og igen.

GQ har for eksempel i denne uge en artikel på deres hjemmeside, hvor de proklamerer, at Crocs formentlige er cool nu - selv om det er ved at ødelægge redaktionen indefra, fordi de er uenige om, hvorvidt det er sandt.

LÆS OGSÅ: 11 lette jakker til de lune sommernætter

Og Crocs passer da også meget godt ind i flere af tidens mere mærkelige tendenser. Generelt er alt, hvad der grimt, cool hos den unge generation.

Alt må gerne være for stort, logoer er tilbage, og spejdertøj bliver rocket i ramme alvor. Når det kommer til hele bølgen med far-tøj, er Crocs måske blot det næste skridt i den retning.

De seneste sæsoner har flere store modehuse også haft Crocs-lignende sko med på catwalken. Senest er det Gucci - og hvem kan lade være med at følge med, når Gucci forsøger at diktere?

LÆS OGSÅ: Paris’ mest hypede tøjbutik lukker efter 20 år

Men én ting er, hvad modehusene forsøger at presse igennem. Noget andet er, hvad folket tager til sig. Vi håbede, at det var en tendens, der aldrig ville få fodfæste, men vi blev lettere chokeret. For da vi kiggede på streestyle-billeder fra New Yorks modeuge - som er i gang netop nu - på Highsnobiety, var der gudhjælpemig et billede af en fyr med Crocs.

Så nu har Crocs altså fået spalteplads på Euroman.dk, men det betyder ikke, at vi anbefaler dig at storme ned i Føtex (eller hvor man nu køber Crocs?!) for at erhverve dig et par.

På den anden side dømmer vi dig heller ikke, hvis du tropper op med dem på fusserne om et par uger, når der er modeuge. For heldigvis er det meste tilladt i modebilledet i dag.

 LÆS OGSÅ: Nu kan du eller en ven blive Danmarks bedst klædte i Euroman

Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode og Tendenser