Bedst klædte
Foto: Rasmus Weng Karlsen

Danmarks bedst klædte mænd: Nummer 7: Jeuru Antoine

Der er mode, og der er stil. Euroman forsøger hver måned at inspirere læserne inden for begge områder i vores modeserier, og i måden vi klæder vores mange portrætpersoner på. En gang om året lader vi 10 nøje udvalgte mænd inspirere med deres helt egen stil. Der er ikke et facit for god smag. Der er heldigvis mange.

Jeuru Antoine, 24 år, sanger og sangskriver

Hvilken ting i din garderobe bruger du mest?

”Min yndlingsting, som folk også er begyndt at bemærke, at jeg har på, er mine vintage YSL Johnny Boots. De er fra begyndelsen af 00’erne, hvor Tom Ford sad ved roret i Yves Saint Laurent. Støvlerne hjælper mig med at understøtte min attitude, og de går praktisk talt til alt, jeg har i mit klædeskab.”

Hvad vil du gerne føje til din garderobe?

”Jeg er for nylig begyndt at tilføje flere forskellige teksturer til min garderobe, og jeg er ret fascineret af de tidlige 00’er, hvor lædertrenchcoats var en ting. Det kunne være fedt at vende tilbage til, for det er noget, som er lidt undervurderet i modeverdenen i øjeblikket. Personligt synes jeg, at det ville være virkeligt cool at have en vintage trenchcoat i krokodilleskind.”

RWK_EM_BestDressed-07V2_330.jpg

Hvilken tendens kunne du aldrig finde på at hoppe med på?

”Jeg kommer helt sikkert aldrig til at følge trenden med chunky sneakers. Som udgangspunkt forsøger jeg egentlig at lade være med at kritisere de populære trends, fordi jeg simpelthen er ligeglad, men jeg har bemærket de chunky sneakers. For mig virker det helt latterligt og skørt at forestille sig, at de skulle være en del af min garderobe. Det kommer aldrig til at ske.”

Hvornår har du følt dig mest kikset påklædt?

”Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om en dag, hvor jeg har følt mig kikset eller dårligt påklædt. Selvfølgelig kan du fange mig på en hurtig tur ned til købmanden, hvor jeg ikke har gjort noget ud af mig selv, eller en morgen efter en bytur, hvor jeg ser træt ud. Men jeg kan ikke huske, at jeg har følt mig direkte kikset. Den dag, det sker, er jeg dog ret sikker på, at der sker vigtigere ting i verden, who cares?”

Se, hvad vi ellers skriver om: Bedst klædte mand og Stilguide