Det ideelle smartwatch til den stilbevidste mand

Det ideelle smartwatch til den stilbevidste mand

Tiden er slut for de store klodsede smartwatches, for du kan sagtens tracke din sundhed og samtidig bevare en minimalistisk og sofistikeret stil.

Du har nok allerede erhvervet dig et eller i hvert fald overvejet at anskaffe dig et smartwatch – uret, der rummer utallige funktioner, tracker din sundhed og opper dit aktivitetsgame. Problemet er bare, at de fleste smartwatches er store og klodsede, og derfor ikke ligefrem passer ind i hverken din hverdagsgarderobe eller arbejdsuniform. Heldigvis kan du nu tracke din sundhed med stil. Garmin har netop lanceret det elegante hybrid-smartwatch Vívomove HR. Uret er enkelt i sit design med sin diskrete touchscreen, men det betyder ikke, at uret er gået ned på de mange fede funktioner. Tværtimod!

Kom i form med stil!
De fleste af os er helt med på, at det virker topmotiverende at tracke sine fysiske aktiviteter, og med dette hybrid-ur får du det bedste fra begge verdener. De fysiske tikkende visere er nemlig kombineret med en diskret touchscreen. Med andre ord bevarer du det elegante udtryk fra det elegante armbåndsur og får samtidig en lang række fede funktioner. Du behøver altså ikke gå på kompromis med god stil og funktionalitet, for det sofistikerede Vívomove HR fra Garmin måler pulsen fra dit håndled, tæller din daglige skridt og overvåger din søvn. Derudover bruger Vívomove HR din puls til at tracke dine forbrændte kalorier og udregne intensiteten af dine træningsaktiviteter, og takket være urets håndledsbaserede pulsmåler kan du få en VO2-max estimering, der indikerer dit personlige formniveau og tilmed måler din fitnessalder. Resultaterne kan med fordel bruges til din egen indre konkurrence – hvem er måske ikke altid ude at slå sin egen P.R? Dine aktivitetsdata bliver automatisk oploadet til Garmin Connect.

Optimal søvn og no stress
Det er efterhånden common sense, at tilstrækkelig søvn forbedrer dit helbred, humør – lets face it: dit generelle velbefindende. Men det er bare ikke altid, at man lige har tjek på kvaliteten af egen nattesøvn. Heldigvis er det nye vívomove HR udstyret med en avanceret søvnovervågning, der hjælper dig med at måle, hvor meget søvn du får. Gennem målinger fra din puls og pulsudsving udregner det nye Garmin-ur endda også, hvor meget tid du bruger i hvert søvnstadie – let, dyb og REM. De målte data bliver automatisk gemt i Garmin Connect, og på den måde kan du analysere dit søvnmønster. En anden vigtig funktion på det nye vívomove HR er urets stressregulering, der fortæller dig, hvornår du har en rolig og afbalanceret hverdag over for, hvornår du eventuelt har gennemgået en mere stresset dag. Hvis dit stressniveau går op i løbet af dagen, ved du, at det er tid til at tage en pause.

Lad telefonen blive i lommen
I en travl hverdag er det ikke altid, du prompte kan svare på mails, SMS’er og danne dig et nyhedsoverblik, men når meddeler  og nyheder tikker direkte ind på urskiven, kan du sørge for at være konstant opdateret Vívomove HR er forbundet med din telefon, det betyder, du kan læse dine SMS’er direkte på uret, og ligesom du modtager notifikationer på din smartphone, vil du også modtage dem på uret. Du vælger naturligvis selv, hvilke notifikationer uret skal vise. Vivomove HR registrerer også dine indgående opkald, og derudover kan du styre musikken på din smartphone fra dit ur og tilmed tjekke vejret. 

Tilpas din egen unikke stil
Vívomove HR er med til at sørge for, der er styr på dit indre velbefindende, og så kan du jo passende være med til at få styr på din ydre stil. Uanset hvad du har på, tilbyder vívomove HR det perfekte tilbehør. Det er nemlig kompatibelt med 20 mm hurtigudløserremme, og du kan få remmene i alverdens farver og skifte dem ud, så det passer til netop din stil. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Ure