Engelsk cremekonge: "Mænd fortjener deres egne hudprodukter"

Engelsk cremekonge: "Mænd fortjener deres egne hudprodukter"

Simon Duffy arbejdede i reklamebranchen, før han grundlagde hudplejemærket BullDog. Og selvom Duffys baggrund i reklamebranchen måske nok har sikret den rigtige markedsføring af mærket, så laver BullDog faktisk også produkter så gode, at de har vundet priser. Vi har spurgt Simon Duffy om hans bedste råd til en en pæn hud og ukompliceret hudpleje, og selv for den bedste ekspert er der lidt at lære. Læs med her:

Hvad er BullDog?

"Mandens bedste ven – og et seriøst alternativ, hvis du vil passe på din hud. I vores optik er de nuværende brands, der laver hudpleje til mænd – L’Oréal, Clinique, Nivea, Dove og så videre, oprindeligt kvindebrands, der bare genbruger formuleringerne. Det synes vi ikke, vi vil byde mænd. Jeg vil have noget, der er bygget til mænd – og helst naturligt, for det findes stort set ikke på markedet."

Hvilke udfordringer er typiske for mænd, når det kommer til hudpleje?

"Kun en ud af fire mænd bruger den her slags produkter. Når store firmaer har opfundet ting som sæbe, deodorant og tandpasta, så har kvinderne altid været de første til at bruge dem og bringe dem hjem, hvor mændene så er hoppet på vognen. Men med hudpleje er mændene ikke i samme omfang nået op på kvindernes niveau – 90 procent af kvinder bruger en fugtcreme, hvor kun cirka 25 procent af mændene gør det. Og det er det, jeg vil have BullDog til at lave om på. Det skal være nemt at forstå og være til at købe for penge."

Og hvordan gør man så det?

"Da vi formulerede cremen til fyre, var kravet, at cremen skal forsvinde ned i huden med det samme. Og det er kompliceret, når det er naturlige ingredienser, vi arbejder med. Konsistensen er let og flydende og ikke fedtet og tung som mange kvindelige cremer ofte er. Du mærker effekten på din hud, men den ser ikke fedtet eller skinnende ud. Den dufter også godt, uden at være overvældende. Den klassiske creme er vores mest sælgende produkt."

Hvad er den mindste hudplejeindsats, der gør den største forskel?

"Jeg siger altid det samme, hvis folk er skeptiske eller aldrig har bevæget sig ud i hudpleje før. Prøv at bruge en ansigtsvask og en moisturiser morgen og aften i to uger, og så er jeg sikker på at du vil opdage at din hud se sundere ud og føles sundere. Mænd kan få meget ud af at skrubbe huden og skægstubbene – især før barbering."

Du kan finde BullDog på hylderne i Matas, og herfra lyder anbefalingen især på Original Moisturiser (129 kr.), Original Face Wash (99 kr.) og den nye Original Eye Roll-on, der snart lander i butikkerne.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman


Se, hvad vi ellers skriver om: Grooming og Stil