ASOS White Men's Collection

Et kig på den nye ASOS White-kollektion: Se 11 af vores favoritter

Vi har taget et kig på den seneste ASOS White-kollektion til mænd, der udkommer hvert år. Denne gang kan moderigtige mænd se frem til 90 styles i minimalistisk design og afdæmpede farver. Vi har udvalgt 11 favoritter, som du kan købe fra i dag, når kollektionen kommer til salg hos ASOS.

ASOS White-kollektionen til mænd er en årlig udgivelse, der kombinerer high-end materialer og skarpe snit til den samme overkommelige pris, som ASOS er blevet kendt for. I år har designteamet skabt en efterårskollektion på 90 forskellige styles, der holder sig inden for de klassiske rammer, der gør, at du kan bruge dem sæson efter sæson. Det er en nøje udvalgt kombination af basisvarer i høj kvalitet og mere vovede statement pieces.

Det er skrædderi, striktrøjer, sneakers, dunjakker, trenchcoats og alt derimellem, men designteamet er gået i dybden med de små detaljer, som gør den store forskel. Det generelle tema for ASOS White-kollektionen er, at pasformen er løst og snittet læner sig ofte op ad et box fit. Vi har samlet 11 af vores favoritter fra kollektionen herunder, som du kan lade dig inspirere af, når du skal opdatere garderoben hen over efteråret og ind i de kolde vintermåneder.

ASOS White Boxy Jumper til 400 kroner.

ASOS White Boxy Puffer Jacket til 650 kroner.

ASOS White Cargo Trousers (Tall fit) til 300 kroner.

ASOS White Cord Trenchcoat til 700 kroner.

ASOS White Leather Backpack til 700 kroner.

ASOS White Harrington Jacket til 400 kroner.

ASOS White Loose Fit Turtleneck T-shirt til 150 kroner.

ASOS White Oversized Sweatshirt til 250 kroner. 

ASOS White Oversized Windbreaker til 400 kroner.

ASOS White Suede Trainer til 550 kroner.

ASOS White Tapered Jeans til 300 kroner.

Produkterne kan købes fra i dag på ASOS' webshop.

Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode, Stil og Stilguide