Modeguide
Foto: Victor Jones

Modeguide

6 fashionable fodfejl: Når stilsikker og skråsikker ikke er det samme

Flere og flere tør sætte hatten, som de vil. Både stråhatte, cowboyhatte og de der irriterende Pharrell-hatte. Det er befriende modigt, når det ikke bliver karikeret. Husk, at stilsikker og skråsikker ikke er det samme.

1. Stråhatten er fortsat en stilrigtig tilføjelse til sommergarderoben, men som med de fleste andre hatte er kunsten at bære den med overbevisning – eller i det mindste med et glimt i øjet.2. Thom Browne har igennem snart 10 år slået et slag for et rendyrket kostskoleudtryk til granvoksne mænd. Husk, at hvis du er i tvivl, om du er blandt de få, der kan slippe af sted med det, skal du bare lade være.3. Designer Virgil Abloh i hvid T-shirt fra sin Nebraskakollektion toppet med et kækt nik til den klassiske cowboyhat. Kombinationen afmonterer det krukkede ved netop at vælge sådan en hat.4. Sort er ikke en sommerfarve, men den fungerer året rundt og sikrer dig et hårdt og maskulint udtryk, selv når sommervarmen gør dig blød som smør.

5. Hawaiiskjorten tåler at blive luftet endnu en sæson til trods for, at den har haft adskillige somre i manegen allerede. De smalle seler bør du ikke spænde for, medmindre du er konsekvent omkring at klæde dig ud fra ægte subkulturelle mod-principper.

 6. Musikeren Pharrell har båret den overdimensionerede Vivienne Westwood-hat i en årrække nu, og det har smittet af på gadebilledet i mange vestlige storbyer. Men nok er nok: Hvis du ikke har lagt den på hylden endnu, er det på høje tid.


LÆS OGSÅ: Pharrell designer ny farverig NMD for adidas

LÆS OGSÅ: Sæt kulør på sommeren: 14 printede skjorter

LÆS OGSÅ: Danske BLS illustrerer, hvem der styrer moden i dag: ”Streetwear er generationens mest populære stilretning”

Se, hvad vi ellers skriver om: Herremode og Guide